söndag, november 30, 2008

Fotografering av härliga barn!

Nu kära vänner har ni fått en dos inredning så nu kommer det en dos fotografering ;) Har fotat en liten stund på eftermiddagen idag och här kommer ett litet urval...

Underbara Ebba med busiga lillebror Milton :)
Härliga Emil...
God natt!
Glöm inte att tävla här!! Vinn Nova star från Melike.se

lördag, november 29, 2008

Sideboardet i ny skepnad

Imorse ringde klockan vid 7.00. Det är nämligen hockeyträning kl. 9 så det är bara att kliva upp i ottan :) Passade på att köpa med mig en rulle tapet hem. Nu har min händige man tapetserat luckorna på sideboardet och jag blev riktigt nöjd. Det känns kul att ha något alldeles eget. Älskar 50-talsstilen i en modern tolkning. Vi är lite i valet och kvalet om vi ska behålla benen på eller skruva loss dem och hänga det på väggen istället... Vad tror du?
Före:

Efter:


Ni får ha överseende med kablarna och målargrejerna på golvet :) Kunde inte låta bli att göra en tillfällig "pimpning"... Bumlingen som står bredvid fåtöljen väntar på att bli vit, då kommer den passa in mycket bättre!
Kram fru Sätterlund

fredag, november 28, 2008

Stjärnklart!

Har målat sideboardet en gång till idag men det blir inte riktigt bra... :( Nu är jag ännu mer övertygad om att dörrarna skall tapetseras. Har även tjuvstartat med adventsljusstakarna och stjärnorna idag. Det blir ju så mysigt med alla ljus i omgivningen. Visar här mitt fynd från förra året. Hittades i en secondhand-butik. Då jag, som ni kanske har förstått, är barnsligt förtjust i stjärnor så var det kärlek vid första ögonkastet när jag såg denna...

Trevlig helg!

torsdag, november 27, 2008

Ett sideboard har flyttat in...

Var med Alva till ögonmottagningen imorse och fick ett nytt recept på glas. Var sedan och valde ett par nya bågar. Hon är så söt - bestämd över att bågarna skulle vara rosa. Så det blev ett par rosa Ray Ban som var lite fyrkantiga i formen. Hon kommer bli supertuff i dem :)
Passade även på att besöka stadens secondhand-butiker, när jag ändå var på gång. Hittade ett sideboard i teak som jag fick för 200:- Tyvärr gillar inte mannen i huset teakf så jag fick lova att det skulle bli vitt. Så här såg det ut från början... fortsättning följer...



Ni kommer väl ihåg att anmäla er till tävlingen - vinsten är en valfri WCT-del från Nova Star och kommer från Melike.se!!!

onsdag, november 26, 2008

Nytt till vardagsummet!

Köpte ytterligare några små saker igår som jag passar på att visa idag :) Hittade herr och fru rådjur i "krom" på Rusta av alla ställen. Det blev även en gummikorg av däck som jag för tillfället har ställt i vardagsrummet.

tisdag, november 25, 2008

Nyheter i köket ♥

Idag efter jobbet fick jag oplanerat två timmars egentid!! Besökte Kupolen och hittade en hel del "must haves". På Lagerhaus hittade jag underbara kökshanddukar samt ett örngott i samma härliga tyg. Det blev mycket mönster i köket men denna gång tyckte jag att det funkade... Det är ju i samma färgtoner som det övriga. Jag blev i vilket fall förälskad i mönstret och färgerna :) Köpte även två röda skålar/ljuslyktor som får pryda köket nu när vi närmar oss jul
På Rusta köpte jag en svart "tradionell" adventsljusstake som fick plats, lite för tidigt, i köksfönstret...



Hittade även underbara köksdetaljer i form av en timer och en klocka. Dessa i härligt 50-talsstuk - vilket passar in i köket just nu. Det är magnet under så att de kan sitta på tex kylskåpet.



Härligt med en glad färgklick i vårt annars ganska neutrala hem...
♥ fru Sätterlund

måndag, november 24, 2008

Vinn Nova star från Melike.se

Det är dags att tillsammans med Melike.se anordna nästa tävling. Den här gången är det EN valfri WCT-del från Nova star som är vinsten. Den finns i två färger. Gå in här för att kolla om just den storleken du vill ha finns. Min Alva har setet och "melike a lot" ;)
Reglerna är enkla, skriv en kommentar till det här inlägget om du vill vara med och tävla. Har du ingen blogg så kom ihåg att lämna din mailadress. Vill du ha en extra vinstchans så länkar du till tävlingen och till Melike.se, i din blogg. Tävlingen pågår till den 1 december kl. 20.00.

Lycka till!
OBS! Jag vill bara förtydliga, att det är EN del, alltså antingen ett par byxor eller en tröja i valfri färg som lottas ut! OBS!

söndag, november 23, 2008

Tävling hos Tant Ulrika!


Jag tävlar om ett presentkort på 400kr att handla för hos MeLike i TantUlrikas blogg. Tävla du oxå!


och VINNAREN är...

Ja så var det då dags för dragningen i kakburkstävlingen. Det tog över en timme att göra iordning alla "lotter". Helt fantastiskt att så många ville vara med och tävla om de fina burkarna. Jätteroligt!!




Håll utkik, för det kommer med all säkerhet en ny tävling inom kort ;)

Vi lade alla lappar i en av mina kakburkar, det såg ut som att vi hade lekt dokumentförstörarmaskin :D, och blandade ordentligt - sedan fick min son dra en lapp och på den stod det......... En mölnbobos Liv!! Gratulerar så mycket till vinsten :)



Vill tacka alla ni som anmält er till tävlingen - jättekul!

Kram fru Sätterlund

lördag, november 22, 2008

Mer förvaring i sovrummet

Tänkte att jag skulle visa er hur det blev i sovrummet. Ni som har följt ett tag kanske kommer ihåg att vi köpte låga Paxgarderober till sovrummet och flyttade in expediten till grabbarnas rum. På så vis så fick både vi och de mer plats för kläderna.


Första bilden är en förebild. Bild 2 är från dörren och bild 3 är med nya garderoberna.
Påminner om att det är sista dagen för att anmäla sig till tävlingen nedan!!

fredag, november 21, 2008

Herr Gårman flyttar in hos fru Sätterlund

Idag har det hänt en hel del trevligt :) Nya lampan från Ellos kom idag - denna gång var det "herr Gårman" i kartongen ;). Har ställt den på tv-bänken så länge. Måste dock införskaffa en snyggare glödlampa. En som är större än "miniskallen" han har nu :D Barnen skrattade gott när deras mamma plockade fram lampan och skruvade fast huvudet. Ska leta efter en som är vit och ganska otransparent. Så här ser han ut nu :



Alvas gråa Nova star -tröja kom också idag. Supersnabb leverans - beställde från Melike.se i onsdags kväll!! Passade perfekt på lilla gumman. Så här posade hon tidigare i eftermiddags :)


Trevlig helg!

torsdag, november 20, 2008

Triss i härlig tjej!

Idag har jag lämnat ut lite bilder, från sessionerna förra helgen :) Ni får ha överseende med att det blir mycket sånt och inte så mycket annat just nu. Hinner inte med så mycket annat just nu, så inredningsidéerna ligger på "on hold" för tillfället. Men snart så är det ju 1:a advent och med det, en hel del mysig belysning och kanske lite julpynt "light" ;)

Måste bara tacka alla härliga människor där ute för era supergulliga kommentarer. Det är verkligen uppskattat ska ni veta och era ord värmer gott :) Så tack än en gång ♥

onsdag, november 19, 2008

Online shopping - räddningen för fru Sätterlund

Jag köpte ett par Wct-byxor från Nova star för några månader sedan, som jag gillar "a lot" :) De är kanonsnygga på min Alva. Ett julklappstips, kanske... Nu har jag iallafall klickat hem den matchande Wct-jacka från Nova star. Kommer bli superfint ihop :) Setet finns bla hos Melike.se.


Hade hoppats på att få visa bilder på den snygga lampan Otello som jag beställde men när jag öppnade paketet idag så låg det fel lampa i, suck!! Så jag hoppas jag får den nya till helgen. Visar bilder så fort den kommer :) Den var mycket större än jag hade föreställt mig...

Bilder från Melike och Ellos

tisdag, november 18, 2008

Omröstning :)

Jag tänkte prova en liten omröstning. Jag funderar lite på julkortsmallar och skulle vilja ha din åsikt. Så jag ber alla snällt att lämna en kommentar om vilket/vilka kort just du tycker bäst om :) Tackar på förhand, :)
Kram fru Sätterlund


Nr 1: Dubbelvikt, vitt med snögubbe. Bild inuti.
Nr 2: Rött dubbelvikt med hälsningen och ytterligare en bild på insidan.
Nr 3: Blå med snögubbe, dubbelvikt med bilden inuti.
Nr 4: Svart dubbelvikt, insidan visas.
Nr 5: Blått med tre bilder enkelsidigt men tryck på båda sidor.
Nr 6: Rött med tre bilder enkelsidigt men tryck på båda sidor.
Bilder lånade från optimalprint.se

måndag, november 17, 2008

Par i kullor ;)

Oj, vad många som vill vara med och tävla!!! Kanonkul att så många hittat hit - välkomna :) Hinner inte med så mycket i hemmet just nu, det är bara fotografering i mitt liv just nu. Det är riktigt roligt så jag njuter :)




Här är två sköningar från helgens skörd! Jag älskar björnfällen, tycker den är häftig tillsammans med härliga barn...