onsdag, juli 23, 2008

Leksandsstolar

Igår hittade jag en annonsBlocket om fyra leksandsstolar till salu. Bra pris dessutom - alla fyra för 1000:-!! De fanns i Stockholm så det var bara att ge sig ut på en kvällssightseeing. Stannade i Borlänge på Burger King och käkade lite innan vi for mot storstaden. Var hemma igen strax före tolv. Så nu är vi ägare till fyra leksandsstolar. Äkta stolar som är stämplade under sitsen. De ska dock lackas vita innan de ska användas. Min käre far ringde på vägen hem och ville ge oss stolarna i bröllopspresent och det blir alldeles utmärkt :-)

Stolarna ser ut som på den övre bilden men jag vill ha de vita som på den nedre bilden. Hittade dock ingen bild men vit träsits. Var ju inne på svarta stolar först men man tröttnar nog fortare på det. Men om Toni sprutar dem själv så kanske man ska ha de svarta först och tröttnar man lackar man om dem??! Vad tror ni? Snälla tyck till!

Bilder lånade från: www.leksandsstolen.se

3 kommentarer:

  1. Lucky You ! Föreslår att du målar de vita.

    SvaraRadera
  2. Röstar absolut för vita!

    SvaraRadera
  3. Röstar på vita - Vi har mörka "leksingar". De är snygga men...fasen vad jag retar mej på att de blir dammiga på fotstagen och mellan spjälorna. Det hade INTE synts om de var ljusa :-)

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund