måndag, juli 28, 2008

Taklampa

Sitter och söker efter snygga taklampor. Skulle ha haft en snygg till vardagsrummet, ovanför bordet. Tror att en vit skulle bli bäst men ev. kan jag jag tänka mig en svart. Helst en lampa som inte är så ömtålig då risken är överhängande stor att någon slår i huvudet i den, eller studsar en boll i den :-)

Hittade en rolig hos danskdesign.nu, som ser ut så här:



Denna från Ellos var häftig:



Kartells FL/Y ICON, den vita, är ju snygg men den är det ju så många som har...



Favoriten är nog dock denna Gé från Kartell! Me löv!!! Vill ha en sådan här - helst igår ;-) Gillar alla tre - vilken gillar du bäst?



Bild:lånad från www.rum21.se

6 kommentarer:

  1. Kartells ICOn har vi på jobbet, den stora gröna,..jag ser den bara som en dammig sak när jag tänker på den, men Gé är fin,...den vita om jag ska välja ! Men du har ju en jätte fin lampa i vardagsrummet,..byta nu? eller ligger lampan på önskelistan ?

    SvaraRadera
  2. Ge' den gråa tycker jag var snygg.. Linda

    SvaraRadera
  3. jag gillar nog den från ellos mest.. =)=)

    SvaraRadera
  4. Me lik kartell mest.. vi ska ha en fl/y i köket.. kanske en rosa eller en vit eller en grå.. hrmmm kan verkligen inte bestämma mig:S
    kram

    SvaraRadera
  5. Gud, du kommer att tänka "Neeej, nu kommer hon med sina tips igen..." ;-) Här kommer iaf ett TILL hahaha Har själv just hittat www.bolagret.se och tyckte att de hade några snygga OCH billiga. Man vill ju att det ska se schnyggt ut men det gör ju inget om det kostar 200 istf 2000, right? Är bl.a. själv sugen på MEGABILLIGA varianten Petra (som är förvillande lik Midsummer light) till lillan. Tänkte att du kanske skulle gilla AMAGER eller MÖJA vit? Får du mot förmodan för dej att beställa får du HEMSKT gärna kontakta mej eftersom minsta beställning var 500:- och "min" Petra var mycket billigare än så. Kanske kan smafrakta isf. Ha det riktigt bra och lycka till med den stora dagen som jag har förstått är i antågande. /Helena i Blge helena_pa_vift@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Jag älskar Kartell-lamporna!!!! Ha det så bra! Kram!

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund