söndag, augusti 17, 2008

♥ Den bästa dagen i mitt liv ♥

Ja så har den nu passerat, den stora dagen. Oj, vilken dag! Synd bara att man inte gifter sig oftare ;) Detta är något jag verkligen kan rekommendera. Vaknade 05.45, men låg kvar och försökte verkligen somna om. 06.15 gav jag upp och klev ur sängen för att påbörja dagens sysslor. Kl. 8.00 kom frisören, min älskade vän Johanna, och började med håret. Efter hår och make så kände jag mig verkligen vacker, tack Johanna du är helt fantastisk...

Fotograferingen stod sedan på schemat och det var min kära vän Mia som ansvarade för den biten. Har ännu bara fått en tjuvkik, men väntar förväntansfullt på fler bilder.
Kl.15.00 var det dags, ingångsmusiken ljöd i högtalarna på gården i Lennheden. Vi hade en superhärlig präst, en ung tjej, som var kanon. En tjej som heter Sara Furunäs sjöng Du är allt och För kärlekens skull - herregud vad vackert hon sjöng. Jag grät innan hon sjungit klart första versen... Var nervös fram till första sången sedan släppte det mesta och jag njöt av tillställningen. Vi hade sådan ofattbar tur med vädret - solsken under hela vigseln och klarblå himmel, utan tillstymmelse av moln under resten av kvällen! Som på beställning... ;)
Sedan blev det kramkalas, fördrink, snittar och mingel innan det var dags för middagen. Några vackra tal hölls innan det var tid för kaffe, avec och bröllopstårta. När tårtan intagits var så festen igång - åh vilken fest! Jag hade superroligt och jag tror att de flesta tyckte som jag. En härlig stämmning, helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag vill passa på att tacka alla ni som var med - för en oförglömlig dag och för att ni finns ♥

7 kommentarer:

 1. Tack för att vi fick äran att vara med och dela eran dag. Så fint !
  Och fest,..vilket ös.
  Många kramar från din svägerska

  SvaraRadera
 2. Åhh det är alla vi gäster som ska tacka ER för en suveränt kul eftermiddag..kväll..natt, ett vackert bröllop,god mat och jätte kul fest!!
  TACK för att vi hade äran att ta del av er stora dag.
  Du Therese var så otroligt vacker och Toni var åxå så stilig.
  Jag och Henrik önskar dej och Toni all glädje- all lycka- all kärlek i världen! Kul att du gillade Skarp-brädan och hoppas Toni med tycker om den;-)
  Kram till en FRU från en annan:-P

  SvaraRadera
 3. Tack herr och fru sätterlund, för en oförglömmlig kväll.. och vad roligt att lära känna alla era vänner!! Synd bara att det är slut på allt det roliga nu, men nu får vi väl planera in någon ny fest, då vi allihopa kan vara med. Hedlund höll distansen ut igår, och det var kul ;o)
  Stora kramar från Linda och Mikael

  SvaraRadera
 4. Brukar kika in i din blogg o har följt din bröllopsplanering med spänning=)

  Måste få säga att du var otroligt vacker brud.
  Grattis till giftemålet o hoppas ni får leva lycklia alla era dagar....

  SvaraRadera
 5. Kan bara instämma med alla föregående talare! TACK för allt,Ni var helt underbart vackra!
  Varma KRAMAR Rickard och Maria

  SvaraRadera
 6. Ville bara säga vilka underbart vacka kort från ertat bröllop. Sj varit gift i 12 år men separerade i somras men har fortfarande daglig kontakt med min sons pappa (sonen blir tolv i år) å vi umgåså hittar på mkt saker tillsammans alla 3 ~ skönt att man kan ha det så. Å inget som säger att det aldrig blir vi igen ju. Skilsmässan har inte gått igenom än å där e tid kvar)

  Önskar Er verkligen all Lycka på livets ibland outgrundliga och tuffa men oxå fantastiska vägar.

  Cissi

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund