onsdag, augusti 06, 2008

Städning och inspiration

Idag har vi städat halva dagen. Slet ut allt ur förrådet i hallen och började rensa. Massor med skit som jag inte längre vill ha kvar. Satte upp bättre hyllor, flera krokar för bla cykelhjälmar och ryggsäckar. Det är så skönt så här efteråt när man är klar och det är snyggt och prydligt och äntligen lite ordning. Röjde ju datarummet igår och ni som varit hem till mig nyligen vet att det såg ut som om någon släppt en atombomb där. Men inte nu längre.... Nu sitter det hyllor på väggen och allt är uppsorterat och så satte vi lameller framför så man skiljer av den delen av rummet från det andra. Det blev riktigt bra!

Det kom ett paket på posten. Det var en kudde som jag beställt från Ljuva Ting. Tänkte ha den till fåtöljen i vardagsrummet - jag tyckte den passade bra. Vad tycker du?

Var till Ica Maxi på förmiddagen och hittade snygga svarta träbrickor som jag tänkte severa snittarna på. Hittade även snygga ljuslyktor eller vad man ska kalla dem :-) De har faktiskt en del fint i inredningsväg på Ica också ;-)2 kommentarer:

  1. Fin fin kudde... Grattis då till fröken sätterlund snart Fru:)
    Kram M

    SvaraRadera
  2. nice shit! ica rules! och nej, jag är inte full! ;)

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund