måndag, augusti 11, 2008

Tack :)

Tack alla ni som lyckönskat mig idag. Idag var det som sagt mest information men imorgon ska vi ut på första fotograferingen. Det känns roligt :) Har ju varit med en gång tidigare, det kändes jättebra.

Har gjort klart bordsplaceringen som skall sitta uppe på ladugårdsdörrarna idag. Det börjar närma sig - den stora dagen. Är inte nervös ännu men hinner nog bli, så det räcker och blir över... Är ledig på fredag, tack och lov. Då måste ju det mesta göras klart, eftersom det inte kommer finnas någon tid för mig att iordningställa något under lördagen. Tycker ändå att jag har koll på det mesta, än så länge. Det är ju som sagt ett enkelt bröllop men det är ganska mycket att tänka på. Man vill ju inte att gästerna ska gå hungriga ;) Längtar till lördag nu - att få fira med alla nära och kära samlade...

1 kommentar:

  1. Vilket fint bröllop ni hade! Precis en sån där bukett hade jag på vårat, fast vi hade bara ett suprise bröllop i samband med våran dotters namngivning, så det var i all enkelhet men vackert ändå :)

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund