fredag, augusti 08, 2008

Tavlor till arbetsrum/kontor

Som ni vet har jag ju röjt i datarummet/kontoret. Det är fortfarande lite kvar att organisera upp men snart så... Kikade in hos Perlan living igen och hittade dessa kanonfina tavlor. De skulle göra sig jättebra på ett kontor/datarum. Det skulle vara så skönt att få till rummet så man slipper skämmas när den dörren står öppen. En pimpning skulle vara som pricken över i ;-)


Bilder:Perlan living
Så här snyggt skulle man ha haft....

3 kommentarer:

 1. Men för i helvete, fröken Sätterlund! Har du dragit till stan och lämnat katten hemma? Vunnnit på lotto men supit upp vinsten? Hoppat över bron?
  DU SKA JU FOTA SJÄLV OCH FRAMKALLA PÅ CANVAS!

  Så, nu fick jag det sagt...

  SvaraRadera
 2. :-D Det enda problemet är att det är mycket dyrare att göra dem själv... Annars hade jag inte tvekat en sekund. Betalade 500:- för tavlan i vardagsrummet med Alliumen på. :-( Skrattade gott åt ditt inlägg, Tack! Kram.

  SvaraRadera
 3. Fast jag har framkallat från något ställe, ganska stort, minns inte måttet, och det kostade bara 260, någonstans... Fast då är det ju utan ram eller vad det kallas... Crimson heter stället, i alla fall... Fast du - hellre lite dyrare och eget, än massproducerat och någon annans! ;-)

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund