tisdag, september 30, 2008

70-80-talstema på en kommande fest

På lördag efter jobbet ska vi på 30*2 års fest. Temat är 70-80-tal, vilket medför att en tidsenlig outfit måste inhandlas. Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Tänker nu att alla ni besökare kan tipsa om mig om tänkbara kläder. Har ni sett nåt coolt nånstans som osar 70-eller 80-tal? Tänker du på någon speciell kombination? Alla tips, coola, fula, roliga idérika, tråkiga mottages tacksamt - så tänk, tänk tänk ;)

Googlade och hittade lite roliga bilder :D Jag i baddräkt på lördag? - skulle inte tro det... ;D

5 kommentarer:

 1. Spegelglasögon, stentvättade jeans, axelvaddar, krusat hår... Haha snyggt värre :-) Hoppas det blir skoj! I Sthlm finns mängder med affärer som säljer denna typ av kläder som folk går med idag :-O Ha så kul! Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Pernilla Wahlgren i Piccadilly cirkus ; axelvaddar och ruffs i håret. Vad du en har på mig GLÖM inte AXELVADDARNA. Jag var ung på sjuttio-åttiotalet :-))))

  SvaraRadera
 3. Krusat hår och benvärmare går ju alltid hem, fast något mer behöver du kanske ha på dej!?;) Låter som en jätterolig fest=) Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 4. Hela förra hösten och en bit in på våren var jag fast i sjuttiotalsträsket... Hade bara sjuttiotalskläder på mig. Nu har jag sålt det mesta, men om du vill kan jag kolla lådorna när jag är hemma igen på torsdag. Jag har bland annat en ursnygg ;) päls, så om du bestämmer dig för sjuttiotal kan du vara sjuttio rakt igenom. Har några skor också, kanske inte extremsjuttio, men dock autentiskt!

  SvaraRadera
 5. Hela förra hösten och en bit in på våren var jag fast i sjuttiotalsträsket... Hade bara sjuttiotalskläder på mig. Nu har jag sålt det mesta, men om du vill kan jag kolla lådorna när jag är hemma igen på torsdag. Jag har bland annat en ursnygg ;) päls, så om du bestämmer dig för sjuttiotal kan du vara sjuttio rakt igenom. Har några skor också, kanske inte extremsjuttio, men dock autentiskt!

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund