onsdag, september 10, 2008

Cultparty!

Har förresten varit på något helt nytt idag. Glöm Tupperware, meandi, lingon&blåbär, ljus och tråkiga keramikpartyn - nu finns Cultpartyn :) Nu ikväll var jag och grannen iväg på just ett Cultparty. Hon visade olika kombinationer, nyheter och vi fick titta lite i kataloger. Riktigt trevligt var det. Det kommer lite roliga saker till jul - tänkte boka in ett party under oktober. Jag beställde en diskmedelsflaska, ett svart tvåfat, och en vas att ha diskborsten i. Ni vet kombon alla har nu för tiden ;) Köpte en vit kombo med svart fat. Hoppas de kommer passa bra i mitt kök :)

5 kommentarer:

 1. Låter kul ! Återförsäljare , var ? Hur fungerar detta ?

  SvaraRadera
 2. Hejsan, nu är det din "hippa" granne som skriver.. sakerna hon visade var väldigt snygga. Ska köpa när dom kommer till dig på visning istället! Julsakerna var fantastiska.

  SvaraRadera
 3. Det var mor och dotter som hade en butik ihop med inredning och kläder, från Vansbro. De sålde lite på plats samt tog upp beställningar. Riktigt trevligt :)

  SvaraRadera
 4. Cultparty låter helt fantastiskt! Jag har också diskmedelssetet, ett vitt och jag blir fortfarande lika glad av det när jag ska handdiska något.

  Kram igen!

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Läste att du varit på ett cultparty, jag älskar Cult Design och har mycket snyggt hemma. Undrar om du vet hur man gör om skulle vilja ha ett cultparty hemma hos sig? MVH Annika

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund