måndag, september 22, 2008

Förvaringslådor sökes !!

Sitter och letar förvaring till grabbarnas rum. Skulle vilja ha svarta förvaringslådor och kikar just nu efter olika alternativ. Har hittat några alternativ, Ilva har en snygg svart, likaså bolagret. Båda i kartong. Ikea har också, även i trä... Kom mer än gärna med tips på liknande lådor, gärna på vanliga butiker som finns lite överallt alt. butiker med webshop :)

Bilder: Ilva, Ikea och Bolagret

4 kommentarer:

 1. Tack det är bra med oss ! Tränar, jobbar och shoppar skulle man kunna säga :-) Nu till förvaringslådor ; jag har haft svarta, vita men tycker bäst om genomskinliga (sakerna syns genom) men då ska man inte ha dom framme. Har helvita uppe på skåpet (synligt). Ikeas lådor är prisvänliga och en del riktigt snygga.

  SvaraRadera
 2. Har inga tips att komma med, tycker att dom du har hittat är fina.
  Kom iof precis på att jag sett runda svarta förvaringslådor, du vet, ganska stora och med hål för handtaget... fast jag kommer inte på var. Men dom är också snygga, och lite mjukare till formen.
  Lycka till med dina inköp!

  SvaraRadera
 3. hejsa therese. Hade inte du köpt några svarta lådor idag, när jag mötte dig på ica? eller skulle du ha dom till någonting annat?

  SvaraRadera
 4. Linda: Jo :) Har precis skrivit om det... Det blev jättebra :)

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund