tisdag, september 09, 2008

Höststyling i köket

Inspirationen kom tillbaka som, eller kanske med ;), ett paket på posten. Mairorullgardinerna kom idag - jipee! Hade även beställt en meter av metervaran. Tyckte att de passade riktigt bra tillsammans med lampan. Var lite orolig ett tag, innan jag visste exakt vilken rödfärg det var på dem. Sydde några kuddöverdrag till soffan, och inspirerades av MalinInspiration&design som gjorde kuddband för ett tag sedan. Skulle nog ha haft någon enfärgad röd kudde på soffan också, eller?
Hittade nya vita träd hos Fabriksbutiken också. Hann in på lunchen idag och fyndade dessa. Är lite såld på träd ;)Ja kära vänner, hur lyder domen? Vad tycker ni, blir det eller ris eller ros?


8 kommentarer:

 1. Det blev ju jättebra, skoj med nytt - bra jobbat! ROS från mig! Vi ska även få vårt soffbord denna vecka så det är till att hålla utkik hos varann då :-)

  SvaraRadera
 2. åh så fint det blev med nya gardinerna och kuddarna. ja hela köket är jättefint. pricken över i är ju lampan:-) Vill också ha en sån. Kram/jenny

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Jennys hus, åh så fint det blev! Supersnyggt! Duktiga du som bara svänger ihop några kuddfodral bara sådär... min stora skräck är symaskinen. Du har helt rätt i att det vore snyggt med en kudde i mairotyg i min läsfåtölj, så kanske skulle jag göra så som Malin gjort till och börja med?!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Domen lyder STOR ROS!!! Jättefint!
  Vad kul att du blev inspirerad till att sy kuddband. Dom kanman ju sätta hur man vill. Snyggt att ha på sidan som du har gjort.

  Å vad söta de små träden var!!! Smart idé. :) Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Det är jättefint i köket tycker jag. Härliga färgklickar med gardinerna och kuddarna.

  Annette

  SvaraRadera
 6. Fabrikboden ?? Jag gillar träden och skulle vilja ha !!

  SvaraRadera
 7. Super snygga rullgardiner! Å träden vill ja ha nuuu... måste genast till Fabriksbutiken... varför ska man ha 15 mil till närmaste!!!

  SvaraRadera
 8. Gud så fint det blev med rulliasarna.Passar jätte bra ihop med taklampan som jag dreglar över just nu.:0)

  KRAM!

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund