torsdag, oktober 30, 2008

Köksbekymmer

Köpte lite tyg på Ikea när jag var dit förra veckan. Lade på en bit på soffan idag samt sydde två kuddfodral. Är dock lite skeptisk... Tycker det blev för rörigt... I vilket fall som helst så behövde det vita tyget tvättas eftersom katten ligger där varenda dag. Det blir både hårigt och smutsigt. Kakburkarna har hamnat i hörnet bredvid soffan så länge. Längtar tills det blir pepparkaksbak här hemma, så vi kan fylla våra vackra burkar :)

6 kommentarer:

 1. Gillar det tyget, har kollat på det många gånger=) Du har så underbart snyggt kök, älskar ALLT!!! Kakburkarna skulle passa så himla bra på min stringhylla, vet du vart man kan få tag på dom, finns dom på nätet tror du??;) Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag gillar också tyget, det är superfint. Men det känns inte som det kommer till sin rätt i mitt kök...
  Vet inte om burkarna finns att få tag på online. Fråga Mia hos Mitt vita hus - jag tror att hon hade beställt sina :) Annars kan jag skicka till dej. Kram

  SvaraRadera
 3. Tyckte det blev fint men jag vet vad du menar när det blir för mycket mönster. Men det blev iallafall fint :-) Det är ju inget som sticker ut pga färg eller så och därför tyckte jag det passade in! Håller med att ditt kök är jättefint :-) Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att tyget blev jättebra på soffan och inte alls för rörigt! Neutralt och fint!=) Men känner jag dig rätt så byter du tyg iaf;)
  Idag bär det av till Linköping för min del,härligt väder att köra i va??...INTE! Men jag får ta det lungt,ingen brådis!=) Ha det så bra! Puss å Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med, det blev för rörigt... Jag skulle sytt gardiner av det att ha att byta till när du känner att det röda måste vila!

  SvaraRadera
 6. jag tycker inte det ser för rörigt ut. Det tyget är så snyggt och för att inte tala om ditt kök!! Verkligen superfint:-)
  Trevlig helg/jenny

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund