torsdag, oktober 09, 2008

Tar det aldrig slut...

Efter en tuff natt så är fru Sätterlund inte så stöddig... Vaknade vid 03.30 och upptäckte att A:s bandage på foten åkt av!!! Fram med handskar och material och linda om på nytt. Upp vid 06.20 för att åka till jobbet.

Som om inte våra sjukhusbesök hittills vore nog så kom ytterliggare ett idag. J var in och lade om tummen idag på morgonen. Hann lagom tillbaks för lunch i skolan. Inom en timme ringde fröken och berättade att J var alldeles rödflammig och "knölig" på hela kroppen. Pappan hämtade och akuten nästa - igen! Vet inte riktigt vad det berodde på men någon form av allergisk reaktion måste det ha varit. Pencillinkuren avbröts iaf utifall att... Är helt slut och går och lägger mig nu.

Det har blivit mycket gnäll och lite inspiration på sistone men jag hoppas ni härdar ut :)
Kram

6 kommentarer:

 1. Det är klart vi härdar ut ;-) Jag tänker på er och hoppas att ni får det lite lugnare framöver och att ni alla får må bra.

  Godnattkram!

  SvaraRadera
 2. Nej, men usch då. Låter inge vidare....
  hoppas det blir bra snart.
  kram Marita

  tusenideer.blogg.se

  SvaraRadera
 3. SÅKLART vi härdar ut! Det viktigaste är ju att ni blir friska & mår bra igen! Skönt att ha någonstans att få skriva av sig! TA HAND OM ER ALLA! KRAMISAR!!!

  SvaraRadera
 4. Men isch era stackare! Vi har lite sjukstuga här med, lagom till helgen.. Hoppas ni alla mår bättre och är utvilade snart! Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Men isch era stackare! Vi har lite sjukstuga här med, lagom till helgen.. Hoppas ni alla mår bättre och är utvilade snart! Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Låter som ni haft det jobbig! Här är en till (ja, sonen alltså) som fick reaktion på penicillinet igår - blev uppsvullen i ansiktet och fick hudutslag & klåda. Men med en dos kortison gick det över. Fast ikväll återkom det lite, får hoppas Tavegylen hjälper mot klådan i alla fall.

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund