onsdag, november 05, 2008

Presenttips på Fars dag :)

Dessa fina tavlor, från Isa Form skulle passa perfekt nu som Farsdags-present. Jag tycker de är jättefina. Eller varför inte som uppskattning till någon i din närhet ♥


4 kommentarer:

 1. Jag tycker också att det där motivet är jättefint! Attans att jag inte tänkte på det nu inför farsdag... Kanske får satsa på att beställa innan jul.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Äntligen får jag en stund över att hälsa på och säga att det är verkligen jätteroligt att du är med och tävlar om grytvantarna!

  Imorgon drar jag en lycklig vinnare...

  Lycka till!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Hej Fru Sätterlund! Kul att du oxå gillar Isas tavlor. Har ett par och vann dessutom en fototävling hos henne idag - Vilket sammanträffande va? Du ser "mitt" bidrag på hennes blogg. Nu ska du få ett tips, du som verkar gilla stjärnor och bokstäver lika mkt som jag! Kolla in http://www.mangarum.se/and.html och http://www.mangarum.se/star.html. Himla fina va!? Med familjens alla namn i kanske... Har inte beställt nåt själv ännu men är BRA sugen. Ha det! /Helena i Blge

  SvaraRadera
 4. Ha ha, ja visst var jag allt en liten klant i morse när jag ställde mig upp för nära trappan :-D Bulan är under kontroll ;-)
  Ha en skön kväll! STOR KRAM

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund