söndag, januari 04, 2009

Fru och fröken Sätterlund på utflykt..

På lördagen var jag och Alva på en mysig utflykt tillsammans med goda vänner. Bussen avgick 9.40 mot Stockholm, destination Globen och Disney on Ice. I år är temat Princess classics, alltså som klippt och skuret för Alva och Emilia... Under föreställningen satt de som små ljus och ögonen glittrade :) Vi var tillbaka hemma vid 20.30 nöjda och belåtna. Mysigt att få göra nåt tillsammans - bara mor och dotter :)

7 kommentarer:

  1. Vad roligt med en mor/dotter-dag! Jag längtar till barnen är lite större och man kan hitta på en massa små utflykter med dom!

    SvaraRadera
  2. Låter kul med lite egentid=) Ha en bra fortsättning du oxå!!! Kramar emmsan

    SvaraRadera
  3. Åh vad roligt att den var bra, vi fick biljetter i julklapp så när den kommer hit ska vi med gå hela familjen:) God fortsättning vännen! Kram M

    SvaraRadera
  4. Så kanonmysigt med en mor-dotterdag! Måste ha varit lilla paradiset för en liten tjej.... KRAMISAR!!!

    SvaraRadera
  5. guu va mysigt, det gör då jag och Ebba alldeles för sällan! Vi borde men de blir som vanligt aldrig av!!

    //Fina

    SvaraRadera
  6. fru Setterlund; Ja man får klura en massa på att utnyttja rummet till max. :) Först var det ju tänkt att vi skulle ha en expedithylla där men han hade en sådan tidigare fast i ek och när vi provade ställa den där så skymde det för fönstret och kändes mörkt och trist. Så vi valde denna varianten i stället. :)
    Det känns luftigt när det är mellanrum mellan PSskåpen och vägghyllorna. Det känns jättebra så här långt och det kan väl knappast bli sämre. :)

    Du har gjort schysst till dina pojkar tycker jag. :) Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Låter som ni hade en riktigt mysig dag tillsammans.

    Kram Malin

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund