torsdag, mars 19, 2009

Våran VI-vägg

Nu är VI-projektet klart för denna gången. Använde mig av Lagerhaus retroramar i svart och vitt och av vanliga svarta ramar från Clas Ohlson. Bokstäverna är från Panduro. Blandade fotografier på familjen pryder nu tavellisterna.  Ni får ha överseende med den dåliga bild kvalitén. Så här ser VI ut :)

Har du någon Vi-vägg?

 IMG_2955  IMG_2952IMG_2958

Kram!

13 kommentarer:

  1. De va en jättefin VI-samling på din familj. Me like alot :-)

    Kramar från mej

    SvaraRadera
  2. Men vad tusan känner jag igen killen din ifrån????????
    Gick han på gylle? Bodde han i skräddarbacken???

    Berätta. Bliiiir gaaalen =)))

    Kramis Erika

    SvaraRadera
  3. Nä vi har ingen VI-vägg, men jag tänkte ha en skrytvägg på kidsen sen...om stora dottern tillåter det;-). Ha det bäst! Kram Sofia

    SvaraRadera
  4. Jag har också planerad att skaffa mig en VI vägg. Köpte ramar och så men det har inte blivit färdigställt än. Kanske vårsolen ger mig lite "energi" och "inspiration"

    SvaraRadera
  5. De va precis de ja tänkte göra i sovrummet,smälla upp den me brunt i mitten.
    Ja är inte pysslig,men ja försöker så gott ja kan ;-)

    Ha de så bra
    Kram

    SvaraRadera
  6. SÅ FINT det blev! De där bokstäverna på Panduro är verkligen läckra. Var inne på Panduros websida förra veckan & då fanns inte dessa tjocka bokstäver i deras webshop... Vi har också en VI-vägg. Den är dock lite större - två tavellister från Ikea på rad & sedan två på rad under också! Mysigt med familjekort & vi har silver ramar, fast lite olika storlekar. KuL! KRAMAR!!

    SvaraRadera
  7. Jättetjusigt, hur har ni lyckats fått en ljus och trivsam hall/korridor? Vi har oxå likadan, men den bor i mörkret. Har tänkt i ett år nu att hela väggen ska bli en Vi- vägg men fotografierna står kvar på golvet fortfarande.
    ha en trevlig helg

    SvaraRadera
  8. Hej på dig!!!
    Va fin Vi vägg ni har!! Vi ska komma och fota oss nån gång lite längre fram, så vi också har fina kort på oss alla 4, att sätta upp=)
    Snart får du hem grabbarna också! De måste vara härligt=)
    Trevlig helg!!
    Kramar från mig!

    SvaraRadera
  9. Vilken jättefin VI-vägg. Här hemma har vi ingen vi-vägg men väl en släkt-vägg. Det känns extra kul då vi bor en bra bit ifrån dem. Barnen tittar ofta på bilderna och vi pratar om dem. Kanske ska fylla på med lite mera foton på oss också. tack för tipset! Kram Jenny

    SvaraRadera
  10. Vi har en stor en i vardagsrummet, men till största del beror bilderna av vår dotter :-) Kul med "konst" som ingen annan har! Kul att se hela hallen, anar killarnas rum längst fram? Ljust och fint trots en lång hall :-) Hoppas vistelsen i "min" stad blir kanon! Kram Jenny

    SvaraRadera
  11. Hejsan

    Kikar in från styleroom, såg att även du har en blogg. Det är så kul att kika in i inspirerande bloggar som handlar om inredning. Så fint ni har! Och VI - väggen blev ju jätte fin. Jag har själv en VI-vägg. Ha det så bra!

    SvaraRadera
  12. Glömde ju skriva att jag är Ullahuligan från styleroom. Ni har ett kanon fint hem!

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund