fredag, mars 27, 2009

Varning Väg(g)arbete ;)

Gårdagen och dagen har fyllts av mycket funderingar. Jag har bestämt att vi ska göra om Alvas rum. Vi gjorde i ordning hennes rum i februari 2006 och jag gillar det fortfarande, MEN som Tony Irving skulle ha sagt, det känns som att det är dags att förnya.

350CAT4ZJ9RCACV0MR9CAEJ865ICAKKJV05CAARQ73ECASWODUSCAKGAMWACAUIZYR4CAC3OTITCAZZ15DXCAWL9NBWCAN04X7NCAIWQJ8SCAA4FSLTCAXTJZBECAKJJLWKCAHR7K75CA07TDKUCA3Y2Z1L

Jag tillbringar lite tid på en del inredningssidor och numera finns där flera album med likadan målad fondvägg (rosa, brun, vit) som i Alvas rum. Jag tycker det är jättebra att vi alla kan inspirera varandra och jag inspireras otroligt mycket själv av alla fina bloggar. Det kanske låter löjligt men nu jag vill förnya för att få lite mer eget igen... Vad tycker ni?

IMG_2794

Köket blir kvar eftersom hon fortfarande leker där ofta. Spånar på lite nya idéer för väggarna ;) Kom gärna med tips!

IMG_2801

Fredagskramar från mig.

13 kommentarer:

  1. Finner inga ord.......
    Bara sååå snyggt som det är Therese!
    Kram Erika

    Fast jag förstår att man vill förnya.. ;-)

    SvaraRadera
  2. asså. du har ju knappast ensamrätt på ränder. Om man fotar och lägger upp sitt hem tycker jag man ska ta det som en komplimang om nån tar efter. du träffar ju itne dom så du behöver störa dig på det....du får se det som att du inspirerar dom!

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Varför inte köra kökstemat i hela rummet? Rött och vitt, polkadots.. kanonsnygg tror jag det skulle bli. Fast å andra sidan, jag är inte precis nån inredningsspecialist, hi hi. Vad säger Alva själv? Hon kanske har ärvt mammas ådra och har en massa bra idéer på lut.
    Trevlig helg.
    kram

    SvaraRadera
  4. Ivaron: Har faktiskt spånat lite på den idén.... ;) Tack så mycket för ditt tips - så roligt att få lite feedback utifrån :) Skulle jag fråga Alva skulle nog allt bli rosa, vi få se hur det blir...
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilket otroligt fint flickrum, din tjej måste älska sitt rum :)
    Tycker inte det finns någon anledning att renovera men jag bor ju inte där har aldrig sett det förut så jag har full förståelse att man vill förnya! Det vill jag nästan jämt :)
    Hoppas ni kommer på någon bra ide! :)
    trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Hej lovely!

    Alvas rum är såå fint!

    Alva som är en liten disco tjej och gillar kläder och göra sej fin kanske skulle ha haft ett litet hörn alá dressingroom med spegel med lampor runt å lite sånt skoj. Det skulle hon älska!

    Det är alltid så kul att kika in på bloggen.
    Vad bra du är!
    Du skriver bra, tar bra foton och du inspirerar andra massor.
    Du bjuder på dej själv!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  7. Anonym1: Jag menar verkligen inte att jag skulle ha ensamrätt på ränder, absolut inte! Jag var garanterat inte först med ränder och har inget emot att andra har ränder. Det var inte vad det här handlade om...

    Hade varit trevligt att ha ett namn bakom åsikten :)

    SvaraRadera
  8. Jag tycker det är jättefint som det är, men finns energi och nya idéer så är det ju alltid kul att förnya ;)

    Bloggvärlden är ju suverän på att ge inspiration och det är klart att det måste vara tillåtet att ta efter och "härma" lite. Det blir ju aldrig identiskt ändå!

    Ha en bra dag
    Mvh Ida

    SvaraRadera
  9. Tycker det är kanonsnyggt som det är men förstår precis när du säger att du vill förnya, är ju likadan själv=) Tror att du kommer på nått kanonbra som alltid!!! Ha en skön Lördag, kramar emmsan

    SvaraRadera
  10. Ja har tyvärr inga ideèr,men ja vet att du kommer att komma på en perfekt och jättefin lösning till fröken Sätterlunds rum.Som vanligt :-)
    Ha en mysig lördag,sälv ska ja ut på galej :-)

    Kram

    SvaraRadera
  11. Jag tycker att rummet är helt underbart precis som det är! Men det är ju så kul o förnya ;) Men det kan bli svårt att slå när du lagt ribban så högt hihi ;)

    Ska till Ikea imorn o pricka av lite på listan ;)

    Trevlig lördag!
    Kramar

    SvaraRadera
  12. Jag förstår exakt vad du menar!! Man blir ju lite less efter ett tag, speciellt om man ser på andra bloggar har likadant, men visst, man får väl räkna med det om man lägger ut det. Tycker det är skitsnyggt som det är men jag tycker du ska göra nåt drasktiskt... byt färg helt! Men om du ska ha köket kvar så lär det ju va någon färg som matchar... lite svart kanske?? eller passar inte det till en liten sessa kanske... aja det var en tanke i allafall... görtrevlig helg på er!!

    SvaraRadera
  13. Det är din dotters rum jag trånat efter på inredningsidorna här på nätet :-) Jag var så nära på att måla en fondvägg i hennes rum i rosa, brunt och vitt för det är så fint, men tyvärr blev det inte så. Det blev en fond i vitt, rosa och grönt ;-) Såg att ni valt det nu. Lustigt! Båda versionerna är jättefina! Kul idé med prickarna! //Sanna (SanniXx)

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund