fredag, juli 10, 2009

keep keep cleaning…

Äntligen ser man en lucka bland alla tunga regnmoln!!

Idag har residens Sätterlund städats. Men tror ni det syns nu, ett par timmar senare…? Det ligger fullt med gräs och annat skit på golvet – redan! GRRR! Jag blir så trött…

stockxpertcom_id600350_jpg_d94331c487444b11f9051ce9930ff812

Herr S jobbar över ikväll och jag & barnen ska göra lite pizza. :) Ska jobba imorgon igen så det blir en lugn, tidig kväll för mig.

050904b

Trevlig helg!

Kramar fru S

4 kommentarer:

 1. Ja du man kan nog städa till vansinne. Jag har nog litegrann "slappat till" lite, bara för att jag vet att vi ska flytta i höst. Känner liksom inte samma motivation att hålla topptrim i vårt hem. Kanske är naturligt, vad vet jag ;-) Hoppas pizzan var god! Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Ja du det är så typiskt att det inte kan få va städat många minuter...det ska väl bara vara så!! Hoppas du o kidsen hade en trevlig kväll!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Samma här, det syns knappt efter flera timmars slit med städnig. Men så har vi vita golv också haha, så det är bara att gilla läget. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Städa är oftast så otroligt otacksamt... Tar en massa tid, är riktigt tråkigt & har man småbarn, så blir det ofta nersmutsat snabbt. Men känslan att gå omkring i ett riktigt nystädat hus, som luktar rent & fräscht är riktigt härlig. Hoppas att helgen blir mysig! Och att pizzan smakar gott! KRAMAR!

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund