onsdag, juli 15, 2009

Väntar och väntar

Imorgon är det kalasdax hos Sätterlunds :) Det är grabbarna som fyller 9 år. Det är makalöst vad tiden går fort!! Har slagit in lite paket och förberett lite nu under kvällen.

Renoveringen går långsamt… Väntar nu på att spacklet ska torka. Väntan det är fru Sätterlunds värsta fiende ;) Hoppas kunna måla väggen imorgon!

IMG_0995

IMG_1002

Har flyttat den vita Bumlingen till köket och den röda ligger på “on hold” för tillfället. Har förresten tagit hem några mattprover :) Jag vill ha en helsvart matta men vi är inte riktigt överens där… Vi får väl se hur det blir till slut!

IMG_0997

Godnatt!

7 kommentarer:

 1. Vad spännande att ta bort väggar! Vi la ju in svart golv i vår hall. Jättesnyggt, men ALLT ALLT ALLT syns ju på den! Smuts alltså. Tycker vi sopar & dammsuger för jämnan! Bara så att du vet vad du har att vänta om du väljer svart golv ;-)! KRAMAR!

  SvaraRadera
 2. Vi har oxå svart golv på jobbet i köket och den ser aldrig ren ut...allt syns.

  SvaraRadera
 3. Väntan är min värsta fiende också ;-) Hihi...Ha ett riktigt mysigt kalas! Grattis till grabbarna!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Glömde...hihi....
  Vi har svart golv i köket! Och visst syns smulor och annat...men för mig är det värt det! Är ju så snyggt med svart golv!!!!:-D
  Lycka till!!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Men vad kul!! Då fyller ju våra grabbar 9 på precis samma dag.
  Stort grattis till dina grabbar.
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Vad fint det ser ut i köket? KÖr du på helvitt nu? :) Jag hade samma vaxduk innan men den blev så dassig så d blir att fixa en ny. :)

  Hoppas ni kommer överens om golvet. Jag tycker svart golv är vrålsnyggt även om jag inte själv vill ha det i vårt kök. :)

  Kram Malin I&D

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag kan inte hitta dagens inköp. :S Vad FINT och fräscht det kommer att bli i köket :) DU är så flitigt och duktig du! :) Kom gärna hem till mig och fixa lite också! ;)

  Kraaam Malin I&D

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund