onsdag, september 02, 2009

Pure white

Efter mycket velande har familjen Sätterlund skaffat en Sodastream, troligtvis sist av alla.... Har för en gångs skull verkligen tänkt igenom mitt köp :D Men efter att hört så mycket positivt om att bubbla själv så slog vi till. En pure white, som smälter in bra i köket blev det :) Den var nedsatt till 799:- hos OnOff just nu!

image1

Har du något bra tips på egna smaker? Vägrar köpa deras egna essenser fullproppade i aspartam…! Vanlig saft, gurka, citron kan man ju använda, har du fler tips?

Håll utkik på bloggen för snart dyker det upp ytterligare en tävling ;)
Kram på er!

19 kommentarer:

  1. Min gubbe har diabetes så vi kör med alla olika sorter av light saft. Supergott att smaksätta med!

    SvaraRadera
  2. Jaa du therese... Min man tjatade över ett år efter den där j...a sodastreamern. Tror du at den används? INTE här ,o Ett par gnger sen blev dttråkgt **fniss**

    Men hos ni får mr lycka med eran =O)
    Kramen

    SvaraRadera
  3. Du är inte sist Therese.
    Trots att ja jobbar på Elgiganten så har ja inte införskaffat nån än å ja vet inte om de kommer att bli nån heller.

    Ser verkligen framemot tävlingen du ska ha.

    KramKram

    SvaraRadera
  4. Knäppis skulle du ha köpt i ullis!
    =) Kram

    SvaraRadera
  5. Vi har också en pure, fast den gråa! Den är superbra! Sen när du har tröttnat på egna smaker så tipsar jag om Ginger ail och pink grape från deras egna essenser ;P Sååå goda!

    SvaraRadera
  6. Nej sist är ni inte - vi velar fortfarande! Men nu kom vi ett steg närmare...
    Kramen.

    SvaraRadera
  7. Det var en snygg sodastreamer - men jag man meddela att vi INTE har någon så sist var ni inte ;-) Hoppas allt är bra! Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Hallon, Jordgubbar, Bär överhuvudtaget är gott att ha i.
    Saft går oxå jättebra.

    SvaraRadera
  9. Hej Therese.
    Vi var väldigt tveksamma när vi köpte våran. (för två år sedan nu)
    men det är det bästa vi har gjort. I stället för att stå oanvänd ( som vi var rädda för att det skulle bli) används den flitigt här.
    Till barnen bubblas det saft och lättdryck och vi vuxna gillar faktiskt bäst att drick vattnet som det är med bubblor i.
    Sommarens favvo blev rabarbersaft(Brunnebys) med bubblor i.
    Grattis till ett bra köp.
    Kram Lina

    SvaraRadera
  10. Hej
    Sodastream är et av de bästa köpen v gjort! alla gillar det, även kidsen.
    Vi köper BOB smaker för sodastream, finns, inte så mkt tillsatser och socker i dem. hallon och apelsin är gott!

    kramis

    SvaraRadera
  11. Du e inte sist :-) Vi ägde en sådan "förra svängen" på glada 80-talet...den användes tills den gick sönder men någon ny sådan vill jag nog inte ha. Lycka till med din .

    SvaraRadera
  12. Vi använder vår sodastreamer dagligen, tycker det är skönt att slippa bära hem vatten/läsk på flaskor. Bättre för miljön också ju! Vill inte heller använda de färdiga essenserna (gud vet vad det är i!!), brukar oftast dricka naturellt. Men annars är en favorit att slänga i några frysta hallon, blir både snyggt och gott! :)

    SvaraRadera
  13. Snygg som 17 var den. Smart tänkt med naturlig smakessens...var o lyssnade på en läkare nyligen som berättade att aspartam togs faktiskt först fram som MYRGIFT!!! Så varsågod och gör vad Ni vill med den infon. Då kan man ju också undra vad mer man får för gött i matkassen... Hujedamig!
    J-ar vilken idéspruta Du e! Tack för inspirerande läsning.

    SvaraRadera
  14. Hej hej! Såg din dotters fina rum på styleroom. Vi ska snart flytta och då har jag två barnrum att göra iordning till mina två tjejer. Jag tänkte höra med dig om du har några tips eller bra inredningstips? Jag älskar inredning men tycker det är lite halv knepigt. Vet inte riktigt hur jag vill ha det, men däremot vet jag vad jag inte vill ha. Dvs jätte starka och skrikiga färger, inte för mycket inte för mycket prinsess tema över rummen, inget 70eller 80 tals inspirerat. Jag tyckte du hade fått ihop rummet så himla bra. Om du har tid får du gärna dela med dig av din expertis :) Mvh Theres. Theres13@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. VI har ingen heller faktiskt. Jag gillar inte bubbelvatten, blärk!

    Angående om aspartam är giftigt eller inte så sa min kollga vars fru är forskare i Malmö och har gjort en studie i just aspartam att det inte finns något belägg för att det ska vara giftigt för kroppen. Isåfall måste du dricka hutlösa mängder, typ 500 liter om dagen....men jag vet inte..
    gillar cola light iallafall :-)

    SvaraRadera
  16. Fun Light har kommit med en variant (olika smaker) till bubbelvatten samt Boobs Saft som gjort detsamma:)

    Lycka till!!

    SvaraRadera
  17. Vi ligger längre bak än er för vi har ingen sodastreamer än... däremot har jag varit lite sugen på en, men inte riktigt gjort slag i saken. Bubbla lugnt i helgen ;-) Kram Anna

    SvaraRadera
  18. Saft är superbra och enkelt att smaksätta med. Bubbla vattnet, häll i saft, vänd upp (inte skaka...) och ner några gånger - sedan perfekt! Mycket gott... Deras egna essens med tonic är god att blanda drinkar på.

    SvaraRadera
  19. Jag skulle också vilja ha en sodastream, för ibland blir man sugen på bubbelvatten. Finns det inte att köpa så man kan göra tex Loka, bara smaksatt vatten?? Annars är det kanon gott med rabarbersaft eller Icas citronsaft =) Bubbla lugn! Kram

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund