lördag, december 26, 2009

fru Sätterlund trånar…

Vi har länge pratat om att fixa till köket i residens Sätterlund. Vi har gräsliga randiga luckor från slutet av 80-talet – brrr ryser ;) Överskåpen i köket ska bytas mot högre och djupare. Jag har såna som slutar typ 3 dm nedanför taket och som bli dö-äckliga ovanpå… De är dessutom så grunda att de flata tallrikarna inte får plats!!

Det kommer bli ett kök från Ikea, vi har bara inte riktigt bestämt oss för hur det ska bli :) Bänkskiva och kakel blir kvar. Troligtvis blir det en kombination av svart och vitt – kan bli spännande :)

ResourceID=B03C75F0-9C22-4BAA-AD77-3B5479086D48_512x512smegfab28svartstor164732_24379

Har kikat bland några svarta vitvaror och god damn vad jag gillar Askon!! Smeg:en är grym men ska nog helst stå fritt för att komma till sin rätt :)

Vad sägs om den här toksnygga diskmaskinen??

Asko-D5257XXLFI-Integrated

Jag är såld! Sätterlunds ♥ Asko…….

Ikväll blir det filmtajm :)

Kramar

10 kommentarer:

  1. God fortsättning!

    Vilka snygga svarta vitvaror (fniss). Förstår dig precis. Ska bli spännande att se vad ni hittar på för snyggt i köket.

    Kram Ulli

    SvaraRadera
  2. Oj, va spännande! tror det kan bli toksnyggt!
    Håller med dig om Askon, supersnygg. Har faktiskt aldrig sett den innan...
    Och smegen ska stå för sig själv o se sådär vacker ut!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera
  3. Snyggt med svarta "Vit"-varor. Det blir spännande att se hur det bli. Att renovera kök är ju en riktig intressant resa. Vi började i helgen också att planera hur det skulle kunne bli framöver med köket.
    Hälsningar / ela

    http://neonelakitchen.blogspot.com/

    SvaraRadera
  4. Det blir nog superläckert med svarta "vitvaror". Är superförtjust i Smeg-en, men du har nog rätt i att den ska stå för sig själv för att komma till sin rätt. Ha en god fortsättning på julen!

    SvaraRadera
  5. Så snyggt med svarat sk vitvaror.. Jag har rostfritt nu men jag skulle vilja ha vitt eller gräddvitt.. Jag är så trött på fingeravtryck och stänk på spisen som syns direkt.. Har medel att putsa med som hjälper ett tag men inte länge..

    SMEG's kylskåp är ruskigt snyggt (jag gillar det röda de har med) men som du säger så skall det nog stå fritt för att komma till sin rätt, så hemma hos mig hade det ju passat ;-)

    Ha nu en bra natt och en härlig söndag..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Visst är det supersnyggt med svarta vitvaror - det var ett måste i vårt nya kök så sambon fick tyvärr vara utan vatten- och ismaskin på dörren då vi endast hade valet på Elektrolux. Jag hoppas ni blir lika nöjda som vi är! Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Snyggt med svart. Jag tycker dock INTE smeg är värd sitt pris, tycker andra alternativen var minst lika fina. Ska bli kul att följa förvandlingen.


    ps..du vet väl det gamla husmorstipset om att lägga plastfolie ovanför skåpen så slipper man det värsta :) Det syns inte OCH hjälper till att hålla rent.

    SvaraRadera
  8. Åh så spännande att ni ska göra i ordning köket! :-) Jag tycker det låter helsnyggt att blanda svart och vitt. Smeg är jag också svag för men du har nog helt rätt i att det kommer bäst till sin rätt om det står fritt. God fortsättning! Kram Anna

    SvaraRadera
  9. åååh, vad snyggt. Förstår att du gillar Askon.. superläcker... diskmaskinen.. Jag Gillar ! Ni kommer och få det sååå fint ! God fortsättning ! Kram

    SvaraRadera
  10. god fortsättning! Det kommer nog bli supersnyggt när det är klart! svart är så läcker!

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund