tisdag, december 29, 2009

Jösses så kallt…

Vilken vacker vinterdag vi har haft!! Men jösses så kall…!! –24 grader har termometern gått ner till… Tog några vinterbilder med Iphonen, som för övrigt har urkass kamera men man kan inte få allt ;)

IMG_0044IMG_0039

Kolla snön på träden – så läckert!

IMG_0057   IMG_0050 IMG_0054

Har varit ute och uträttat massa ärenden idag. Vi har nu beställt kyl och frys till köket. Det blev Asko. Vi hade sån tur att de var nedsatta ett par tusen så då slog vi till :)

ResourceID=B03C75F0-9C22-4BAA-AD77-3B5479086D48_512x512

Lilla fröken Sätterlund har somnat i soffan bredvid mig och sover nu sött :) Trött efter en tur till Ejendals arena och mötet Leksand-Borås!

Kram frun.

5 kommentarer:

 1. O vilka härliga vinterbilder! Kameran i iPhonen är ju som sagt inte den bästa men jag tycker att du har lyckats fota riktigt bra ändå Och med tanke på hur bra telefonen är i övrigt förlåter jag vad som helst =) Kram

  SvaraRadera
 2. tyckte fotona var underbara, trots kvaliten!

  va kul att ni hittade kylen o frysen o dessutom till nedsatt pris...

  kraaaaaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 3. Ja det såg verkligen mysigt ut med snön på träden.. Fast våra -4 grader låter lite bättre än era -24.. Huuga så kallt..

  Ha nu en bra fortsatt dag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. härligt vackra vinterbilder!
  Här har temperaturen legat på -7 grader underdagen så vi har haft det lite ljumnare. Strålande väder och alltså perfekta förhållande för långpromenader med vår hund :)

  SvaraRadera
 5. BURR va kallt - men oj va vackert!! Kul med ny kyl och frys :-) Och så ser jag att ni fått mysa med pulkaåkning, det var RIKTIGT längesen man gjorde det ;-) Kram och GOTT NYTT ÅR!!!

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund