söndag, januari 10, 2010

10 Januari

Tack alla ni som kommenterade mitt frustrerande inlägg. Det är skönt att veta att man inte är ensam… :) ♥ Era kommentarer betyder mycket!

Vi har grymt kallt här i Dalarna för tillfället. Man vill helst inte gå ut. Idag var det dock bara –24 grader.

 IMG_7206 IMG_7208

Men det är vackert ute, mycket snö och blå himmel ♥

Imorgon måndag blir det nog ytterligare en Ikeatripp. Har ritat klart köket och nu är det bara att köra igång :) Det blir inga stora förändringar, men det kommer göra mycket för helheten!

Förhoppningsvis  hinner vi få upp skåpen under veckan *håll tummarna*

Kramar i massor ♥

8 kommentarer:

 1. Åh! En bamse-bamsekram till dig - med tanke på förra inlägget!!! Det är verkligen inte lätt att vara mamma alltid. Själv var jag likadan i 5-årsåldern, trodde jag skulle dö om jag somnade, ibillade mig smärta osv. Själv har jag än så länge det "roliga" 3-års trotsen att brottas med så jag känner definitivt med dig. Och SJÄLVKLART älskar man sitt monster! Va fint du fått med nya headern och bilden på dig!! Ännu en kram i kylan!

  SvaraRadera
 2. Skoj med köket! Vi måste få tummen ur här hemma och börja planera vårat nu, det kommer väl ta sin lilla tid antar jag.

  Trotsiga barn är inte å leka med - jag vet...
  Är ju mamma till fyra gulliganer mellan 1 & 16 år =)


  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Ja ens barn kan både ta knäcken på en ibland o samtidigt ge en så mycket kärlek...Vilket fin inlägg från hjärtat. Hoppas det löser sig! Vi har en son som är ungefär likadan och han är snart 11, phuuu, man känner att man lever ibland;-)

  Ha en fin dag på ikea!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Så kallt ni har det däruppe! Vi har inte ens tvåsiffrigt...men det är iskallt ändå!
  Vi hade också en fröken monster för ett år sedan...nu kan vi skratta åt det - men då var det urjobbigt! Men de behöver massor av kramar och kärlek...även om de inte förstår de själva.
  Kramen.

  SvaraRadera
 5. Hua va kallt! Och jag gnäller för våra 8 minus. Ska jag inte göra mer...

  Spännande med köket. En liten förändring kan göra mycket!

  Kraaaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 6. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna och hos dig hade jag mycket roligt men också en del igenkännande att läsa ikapp. Barnens trotsperioder eller vad man ska kalla det kan verkligen driva en till vansinne och trötthet utan dess like. Tack och lov går dessa perioder över förr eller senare och då minns man knappt hur jobbigt det faktiskt var. Ja du som har tre barn vet ju... Sen måste jag bara säga WOW!!! Era nya svarta vitvaror är superdupersnygga! Det kommer att bli hur snyggt som helst i ert nya kök! Kramar i massor från Anna

  SvaraRadera
 7. Felix var precis likadan. Kan trösta dig med att det går över.. Tydligen är det så i den åldern att man drömmer förskräckliga mardrömmar. Barnen har svårt att skilja på vad som är dröm och verklighet. Felix sov på en madrass i vårt sovrum ganska länge tills det vänt..Han vaknade och var hysterisk nästan varje natt. Degen efter kom han oftast inte ihåg vad han drömt. Det blev ännu värre om han inte kom i säng i tid. Googla på det. Du kommer hitta massor. Så kanske du hittar nåt som kan hjälpa er:) Hoppas det blir bättre. Kram Jenny "jane the pain"

  SvaraRadera
 8. usch va kallt -24?? Här klagar vi på -4 haha Men hade faktiskt -20 här om dagen

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund