lördag, januari 30, 2010

Dagens ord

Jag är en ganska impulsiv person – kommer kanske inte som en nyhet för många av er :) Jag tycker INTE om att vänta, jag är typen som inte funderar alltför länge på ett köp då det finns risk att det jag vill ha tar slut om jag väntar för länge.

IMG_8065

Nu är jag i ett läge som inte passar mig alls… Vi har hittat ett hus som vi verkligen VERKLIGEN vill ha. Problemet är att det är många faktorer som spelar in och det finns inte mycket jag kan göra – förutom att vänta då… Och det vet ni ju redan vad jag tycker om det… ;)

Banken ska säga sitt, vi måste få vårat hus sålt, huset vi tittat på har ett högt utgångspris så blir det budgivning så är det nog tyvärr kört för oss. Så för att detta ska gå vägen så är det mycket som ska gå våran väg, och risken att det inte blir något är tyvärr stor… Behöver jag säga att jag är frustrerad och tänker hus hela tiden :)

Tack alla ni som håller tummarna för oss – jag uppskattar det verkligen! Vi kan behöva all hjälp vi kan få ♥ kram ♥

13 kommentarer:

 1. Jag håller stora tummarna för er! Hoppas verkligen det ska gå vägen för er! Kraaaaam i massor från ett kallt Sandviken

  SvaraRadera
 2. Jag håller hela vår familjs tummar (12 st) för huset och jag vet precis vad du menar med svårt att vänta ;-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. förstår att det måste vara jobbigt...håller en tumme (mer ska man inte hålla enligt min mor) :-)

  SvaraRadera
 4. Åh, vad FRUSTRERANDE!! Jag förstår att detta tar upp en stor del utav hjärnkontoret. :) Jag håller verkligen tummarna för er!!

  Kramar från Malin I&D

  SvaraRadera
 5. Jag känner igen den där frustrerande känlsan från när vi letade hus och väntade på budgivning. Vi fick en stor motgång första gången men så vände det till nästa hus vi verkligen ville ha. Jag ska också hålla tummarna för att allt går er väg så fort som möjligt! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Å fy så jobbigt!
  Hoppas allt klaffar och huset blir erat!
  *Håller tummarna*

  SvaraRadera
 7. Helen (cbaqke i Styleroom)31 januari 2010 11:47

  Visst e de hemskt o vilja ha nåt SÅ himla mycke.....speciellt när det gäller en bostad......det är ju inte varje dag man hittar huset med stort H, som Du säger!!
  Hoppas det går vägen......håller tummarna:)
  Kramisar//

  SvaraRadera
 8. Det är riktigt jobbigt när man har "hamnat" i den situationen! Trevligt men ändå något av tortyr...men det kommer att lösa sig - på något sätt!
  Håll ut!
  Kramen.

  SvaraRadera
 9. Jag blir så nyfiken på va det kan vara för hus ni kikat på :) Finns det på hemnet så har jag mina gissningar! Men jag kan ju va helt fel ute :)
  Hoppas det går vägen för er i alla fall! Annars dyker nog ett nytt drömhus upp ska ni se.
  KRAM

  SvaraRadera
 10. Jag är av samma person. Hatar väntan. Vill ha svar direkt så man kan gå vidare med hur det nu blir. Jag håller alla mina tummar o tår att huset ska bli ert!

  Kraaaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 11. Tjena bruden!

  Åh va roligt att ni funnit erat drömhus. Håller alla tummar och tår för att ni ska få det. Vilket är de? Ligger det ute på nätet?

  Krm Carro Román

  SvaraRadera
 12. Åhh va jobbigt! Det där är så frustrerande och budgivning och sånt me....lycka till!!

  Kramis

  SvaraRadera
 13. Håller tummen nu att det ska gå vägen.. vet hur det känns jobbigt snurrigt stressigt man vill bara NU !

  Vi tummar för er
  Kram

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund