tisdag, februari 02, 2010

Listigt…

Tänk vad hemmablind man blir!! Vi har varit utan dörrfoder och lister sedan vi lade nytt golv. En del lister har saknats i ca 2 år… Men man “ser” det inte – man vänjer sig på nåt vis. Men nu så!!!

IMG_8104

IMG_8107 

Oavsett om det blir husköp eller inte så för det något väldigt gott med sig… residens Sätterlund listas! :) Det var på tiden… Imorgon ska ni få se resultatet av herr Sätterlunds slit :)

Kram Therese

4 kommentarer:

 1. Underbar rubrik! :-D
  Ja! vi fattas oxå en del lister o andra smågrejor. Men som du säger så vänjer man sig. ajaa! Det första man blir blind på e ögonen!

  Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 2. Va duktiga ni är, kan tänka mig att man blir hemmablind lätt när man renoverar å grejar. Ska bli kul att se resultatet! Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där.. När vi köpte huset fr 1½ år sedan så var det mycket som inte var klart här (de flyttade ut snabbt då mannen i huset hade varit och roat sig på annat håll) Lister och foder i badrummet tex och lister i två av rummen och så ser det fortfarande ut.. *suck* Men en dag då jäklar får vi fart här hemma ;-)

  Ha nu en bra dag...

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Så himla lätt at bli hemmablind:S Hoppas det går bra med försäljningen och att ni får ert "drömhus". Tyvärr är det ju så många mellanled som gås igenom och som ska klaffa men att sluta hoppas och strida till verket för sin sak och dröm är ju onekligen en viktig ingrediens för att lyckas:) Ha en härlig onsdag.

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund