måndag, februari 08, 2010

Nyfiken?

Idag hade vi första ordinarie visningen. Den gick också bra :) Men vi väntar fortfarande på hur utgången blir med det andra huset. Troligtvis vet vi inte förrän i början på nästa vecka. Det känns så lääääänge…

4131338

Här får ni iaf en liten tjuvkik ;)

Förstår om det börjar bli tjatigt att läsa om samma sak hela tiden men i huvudet kretsar tankarna bara runt husköp/försäljning just nu… Det är ett fantastiskt hus med enorma möjligheter!!! Men det är väldigt, väldigt mycket att göra och det krävs flera kostnadskrävande renoveringar… Men herregud vad jag är inspirerad och villig att hugga in :)

KRAM

10 kommentarer:

 1. meh de gö ju inget att det blir tjatigt, lika kul och läsa ändå... =) dåååå hoppas vi på att veckan ska gå fort som sjutton!!! *wrooooooooooom* i racerfart !
  Kram på dej !!!

  SvaraRadera
 2. Men va f....nu blir jag ju supernyfiken!!:-) Du måste visa meeeer, hihi. Hoppas hoppas för er skull!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. åhh jag vet hur du känner! när vi höll på att buda på vårt hus så kunde jag inte göra annat än att tänka på detta och väntade hela tiden på att mäklaren skulle ringa med ett nytt bud! från början fick vi inte huset för det blev fördyrt. Så besikven jag var, jag hade ju redan flyttat men. MEN dom drog sig ur senare av någon anledning och budgivningen började om igen, och till slut blev det vårt! Det är underbart när det är över...men jobbigt på vägen dit. Hållar alla tummar och är så nyfiken på hur det kommer att bli!

  SvaraRadera
 4. Fick lov att kommentera eftersom att jag själv vart in i huset, då min mormor kände de som bodde där. Som du sa är det mycket att göra men tror att ni kommer göra att huset får ett rejält lyft=) Och byn är underbar enligt mig, då jag är uppväxt där=)så lycka till!
  // Sara, hon som sålde piffet till badrummet från Hemtex

  SvaraRadera
 5. Var in å kikade ordentligt på huset, det skulle säkert gå att göra riktigt fint! Hoppas ni har turen med er! Kramar

  SvaraRadera
 6. Tummarna är snart blåa här.. Nu får de snart säga att huset är ert..
  Med er i huset så kommer det att bli skitfint, det är jag övertygad om.. Kanske listerna kommer att dröja men resten fixar ni galant ;-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Så är det ju när man _"snöat" in på något. Jag tycker bara att det är kul att läsa. Har ju själv varit i din sits. Jobbigt, men samtidigt kul!
  det ser ut som det är en underbar utsikt från huset...

  Kraaaaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 8. Och jag som snabbt klurade ut hur jag skulle kunna få se mer av huset blev lika begeistrad som du är. Hoppas ni "får" det! Ska bli underbart att följa med på er förvandling av de enooooorma ytorna!

  Håller tummar och tår! Kram!

  SvaraRadera
 9. Hej! Tänk att jag redan gissat att det va det huset! Mycket att göra men sååå häftigt! Ska själv ge oss in i budgivning på ett hus vilken dag som helst... Hua, nervös.

  SvaraRadera
 10. Hihi, jag gissade rätt på huset :) Det är verkligen jättefint, massor av möjligheter. Men som du skriver, en hel del renovering. Hoppas ni får det, kommer bli så spännande att följa projektet här i bloggen i så fall :)
  Håller tummarna för er!
  KRAM

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund