fredag, mars 12, 2010

Fredagsnytt…

Idag besöktes byns loppis. Där hittade jag en kromad snygg lampa :) Ser ni vad bra den matchar snyggingen från 90-talet? :D Någon mer än jag som gillar loppisar?

IMG_9257-2 IMG_9263-2

Jag visade randiga tapeter igår och idag sprang jag av en slump, på en tapet som jag tror blir kanonbra! Billig var den också :) Jag gillar! Tapeten hittade jag på Rusta av alla ställen :)

IMG_9269-2

IMG_9270-2

Nu blir det lövbiff, potatis och kantarellsås hos Sätterlunds :)

Kramar

13 kommentarer:

 1. Supersnygga lampor! Jag gillar det där silvriga stilrena som kommer passa bra in i din stil.
  Vart hittade du den där fina tapeten om man får fråga? Som sagt är jag ute efter en i samma stil...letar och letar, men du verkar då iaf finna så jag passar på att fråga dig =)

  SvaraRadera
 2. Visst är tapeten från Rusta? Tycker att jag känner igen den.

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg lampa du fick tag på.. Hela ert hus är så fint så de ska bli riktigt spännande att se hur erat nya hus blir.. Så klart att man gillar loppisar så nu väntar man bara på vår/sommarn så att de dyker upp fler loppisar.Har du nå bra lopppis tips på vart man hittar fina grejor??

  Ha en fin helg!
  /Emma

  SvaraRadera
 4. Här är en till som längtar till vår och sommar då loppisarna drar igång på riktigt. Sonen som är sju, gillar också loppisar och brukar följa med. Han fyndar serietidningar och sen sitter han i en hörna och läser, medan mamma kollar över varenda vinkel och vrå :)
  Rusta har en hel del riktigt kul och fina saker. Funderar på en tur dit imorgon =)
  Kram Monica

  SvaraRadera
 5. Vilka fina saker du fyndat !
  Visst är den snygg den tapeten !!
  Amanda har valt den till sitt rum som står bara och väntar på att bli klart. sakta med säkert... =)
  Ha en trevlig helg !!

  SvaraRadera
 6. Så typiskt att man hittar det på Rusta av alla ställen :) Superlänge sen jag var där! Vill också gå på loppis! Kram, och trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Goddagens frun! Jättesnyggt, allt som du har lagt de senaste dagarna. Huset kommer att bli kanon för er och vilket läge!!! Det vita kommer att göra underverk och högblankt svart golv, vill ha!! Jag var inne på det till storebrors rum och pratade med en säljare på färgaffärn om det. Han berättade att hans bror hade det och att det var jätte snyggt. Men jag fegade ur, som du vet ;-)
  Men det kommer att bli jättesnyggt. Hoppas att det är bra med er och att ni tar hand om varandra. Ni får skjutsa hit barna så kan de vara här den dagen som ni planerar att flytta!
  Sköt om er nu och hoppas att ni får en härlig helg.
  KRAM fårn oss.

  SvaraRadera
 8. ALLT kommer att bli så fint i ert nya hus!!!:)
  Ska bli så spännande att följa!!!:)
  Trevlig Helg, KRAM Cia:)

  SvaraRadera
 9. Det är ingen fara, du får gärna låna!:):)
  Väggen har jag målat, ett alternativ om inte
  väggen är så lång, tror det kan vara besvärligt att måla på en längre vägg.
  Tapeten du köpt är jättesnygg, min dotter har den på en lång vägg, fast vi delade upp väggen med tapeten i tre delar,1:a delen vågrätt,2:a delen lodrätt, och 3:e delen med halv vägg uppe lodrätt, halva väggen neråt vågrätt, blev riktig snyggt!:)KRAM!!!:)

  SvaraRadera
 10. Loppisar är underbart.. Vilka fynd man kan göra..

  Perfekt tapet, och billigt är ju inte fel :-)

  Ha nu en riktigt bra lördag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Den senaste lampan var ju typ en miljard ggr snyggare än den andra..;) Min förra kille hade en sån där spret lampa.. Han fick sälja den under tvång.. Detta var dock tio år sen. Men ändå. Jag förstår att din gubbe var skeptisk. Men du får säkert till det så den helt plötsligt blir snygg..Jag är nästan helt övertygad;)
  Jag tror jag längtar lika mkt som du tills ni flyttar. För det ska bli så kul att se förvandlingen. Ha en bra helg,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 12. Helen(cbaqke på Styleroom)14 mars 2010 13:04

  Vad bra Du lyckats med dina inköp då! Jag älskar loppisar o second-hand butiker.....försöker fynda så ofta jag kan:)Det är så kul o gå o titta på ALLT som finns.....utbudet är ju brett minsann!!
  Vilka fina val Du har på gång till funkishuset.....ska bli SÅ spännande o följa!!!
  Kram//helen

  SvaraRadera
 13. Gillar loppisar men försker hålla igen på prylar, svårt. Ska du ha tapeten på längden eller på tvären? Tycker det är snyggt med längsgående ränder, gjorde bl a en fondvägg i ena dotterns rum så. Dock lite svårt att få det bra, tyngdlagen verkar inte helt för en när man tapetserar på den ledden.

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund