lördag, mars 06, 2010

Fru Sätterlund – från vettet?

Nu kommer ni säkert tro att jag tappat förståndet helt… Jag har köpt mig en fullampa, ni vet skräcken från 80-90-talet som stod i vart och varannat svenskt hem, bakom en hörnsoffa i skinn.  Ni vet vilken jag menar nu va??

IMG_9239-2

I nya huset kommer det behövs en rejäl golvlampa och de kostar minst ett par tusen. Nu hittade jag denna kromfärgade sköning på Blocket för 225:-. Efter en viss övertalning står den nu i vardagsrummet i väntan på flytt :) Jag har en bild i huvudet av hur bra det kommer bli när allt kommer på plats. Så alla skeptiker håll ut ;)

  IMG_9242-2

IMG_9241-2

Behöver jag berätta att stackars Herr S skämdes när vi hämtade den och hela vägen till bilen… :D

Nu blir det Mello ;)

Kram Therese

15 kommentarer:

 1. Inget att skämmas för:) Den favoriten fyndade jag i vårat garage för ett tag sedan. Den hade stått där sen de förra som bodde här, så jag tänkte ge den en ny chans. Inte helt tokigt, men ibland funderar jag vad grannar tänker när de tittar in mot våra fönster och ser den lysa med pompa och ståt :)

  SvaraRadera
 2. Hahaha :) härligt...
  Har alltid skämts över att pappa har sparat den i alla dessa år, men har nu på senare tiden känt att den är inte helt fel :)... Kanske det är dags att åka dit och norpa hem den ;)
  Jag tror att det kommer att bli kanon. Precis som allt annat hemma hos dig.
  Det ska bli jätteroligt att följa dig/er i det nya huset :)...
  Kram L

  SvaraRadera
 3. Hihi, ja den där sköningen kommer man ihåg!!:-) ska bli spännande att se vad du tänker ha den och hur det kommer bli, hihi...

  Kraam Sofia

  SvaraRadera
 4. Haha, sådan har min mor o far! Inte direkt snygg men du kan säkert trolla, spännande.
  Dragspelslampan du skickade efter från Anyhow, är den lika fin i verkligheten som på bild? Kvalitet? Värd pengarna? Jag tror jag ska beställa en sådan men känner mig osäker.
  Kram C

  SvaraRadera
 5. Hihi, vilka minnen jag får...hemma hos farbror bakom deras bruna skinnsoffa stod den och lös så fint:) Men jag är helt övertygad om att den kommer bli kanon hos er, precis som det brukar bli, så jag väntar spänt!!! Natti natt, kram

  SvaraRadera
 6. Mamma och pappa har en sådan i mässing, den är inte vacker.. Kromfärgad är snyggare men nja.. Skall bli spännande att se den i ert nya hem och där tror jag den blir snygg ändå..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Hihi therese du är för rolig.
  Sräcken..fniss.
  Blir nog bra som alltid när du gör något.
  Stor kram Lina

  SvaraRadera
 8. Tänk att jag stod och velade på Emmaus här om veckan över en liknande...

  Blev inget köp, ångrar mig lite =)

  Ha d

  Maliin

  SvaraRadera
 9. Helen(cbaqke på Styleroom)7 mars 2010 10:23

  Tror säkert att Du kan få den o komma till sin rätt!!
  Spännande o se............
  Kram//helen

  SvaraRadera
 10. ha ha underbart ju:) Många minnen med dom där lamporna *fniss* den blir säker fab hos dig vännen:) Stor kram Mia

  SvaraRadera
 11. Min mamma och plastpappa har precis slängt ut en sådan lampa, men nu kanske jag ska tipsa mamma om att ta in den igen ;-) Jag tror på dig och din plan för lampan! Det blir spännande att få se den på plats i Funkis sen. Ha en bra dag! Kram Anna

  SvaraRadera
 12. fan va coolt! sån hade mina föräldrar och jag tyckte den var såå ful. Men inte nu längre... Skulle lätt kunna tänka mig en själv. I rätt miljö så blir den kanon o det tror jag du fixar!

  Kraaaaaaaaaaam!

  Pst! Tur du hittade telefonen....

  SvaraRadera
 13. Den kommer att passa fin fint i ert nya hem. Kommer ihåg de där lamporna, tyckte de var snygga när de var nya sen tyckte jag inte det. Men den är snygg och fuktionell. Kram /linnea-maria

  SvaraRadera
 14. Haha benägen att hålla med din sambo denna gång... ;-) Visst tuff för att det är krom men nej den där lampan står ännu kvar hos min syster och min pappa gjorde sig ganska nyss av med sin. Däremot tycker jag att man ska ha det man tycker om - då spelar det egentligen ingen roll vad andra säger! Kram och ha en skön söndagkväll!

  SvaraRadera
 15. Hihi!!! Precis som hemma hos mamma o pappa bakom den grå skinnsoffan =) Men mamma tänker behålla den med mottot att en trend kommer alltid igen!
  Kram och grattis till huset

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund