måndag, juni 21, 2010

Vilda idéer :)

Hej :)

Att jag gillar horn kommer väl knappast som en nyhet  ;) Igår var jag in loppis och kompletterade med ytterligare två rådjurshorn. Gillestugan kändes som en bra plats för dem :)

IMG_2366

  IMG_2353 IMG_2368

Fick för mig att måla ett av hornen grönt(surprise, surprise ;) ) men fick inte tag i rätt nyans så det blir att leta vidare och spraya om…

 IMG_2364IMG_2370 IMG_2371

Jag tycker det är kul att göra loppisfynden personliga :)

Ha det gott,

kram Therese

9 kommentarer:

 1. På Ok/Q8 har de en ljusare grön sprayfärg, jag har använt den i dotterns rum, bla här http://rostberg.blogspot.com/2009/09/fardig.html Kanske den kan vara något? Jag får så mycket idéer av din blogg, min man bara suckar, han.. När jag får semester ska jag allt ta mig en tur till Tulavippan o spana lite, det verkar finns mycket där.

  SvaraRadera
 2. Skitsnyggt! Hoppas du hittar den rätta gröna färgen!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 3. Så himlans snyggt, som alltid;) Ha det bäst, kramar emma

  SvaraRadera
 4. Har aldrig kommenterat tidigare trots att jag är en flitig läsare men någon gång måste ju var den första! Perfekt inlägg att börja på... Hemma hos oss hänger det också horn på väggen, älghorn dock, eftersom sambon är inbiten jägare och i modell XXL! :) Tror inte att han skulle gilla att jag målade hans horn men är verkligen snyggt. Speciellt när man har de i grupp som du! Får passa på att tacka för en super fin blogg och för att vi får ta del av ditt fina hem.. Insipration till 1000!

  SvaraRadera
 5. Själv gillar jag ju inte horn men hemma hos dig är det häftigt.. Coolt med ett grönt..

  Njut av dagen..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Cool samling horn. Rolig idé att måla dem i olika färger också. Jag hittade ett horn hemma hos mamma och pappa som nu pryder hyllan i vardagsrummet.

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Vi har en gillestuga som ser precis ut som din och har funderat på att måla den vit. Jag är nyfiken på om ni har fogat mellan brädorna. Har ni det?

  / Erik

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund