torsdag, juli 15, 2010

Bokstäver+fasad=kärlek

Bokstäver på fasaden. Vi använde oss av det i gamla huset, då såg det ut så här…Egengjorda bokstäver i mdf, 10-12cm höga.

DSC00183

Man kan göra många olika varianter med bokstäver och siffror. På så sätt kan man skapa egna personliga fasadnummer. Vi har beställt en annorlunda grej som vi inte har fått ännu. Hoppas på att den blir så bra som vi tänkt oss :)

IMG_8548-2

 IMG_8556-2

 IMG_8558-2

Annars får detta bli våran variant :) Bokstäverna är svarta i metall och är 30 cm höga. Jag tycker det är kul med blandningen av bokstäver/siffror :)

Ha det gott,

kram Therese

12 kommentarer:

 1. Vad fint! Du är såå påhittig :-) Älskar att följa din blogg. Tack för att du förgyller min vardag.

  Lycka till med ALLT!

  SvaraRadera
 2. Jag har bytt ut siffran 9 mot bokstäver nu när vi målat om huset...e supernöjd, fick hjälp av mellansonen som fixa dom på jobbet=)...kul att följa din blogg! kramar

  SvaraRadera
 3. Vilka fina sommarbilder du bjuder på! Man är nästan lite chockad av den otroliga sommaren som följer en galen vinter - och jag gnäller en massa för det är sååå varmt... ;-)
  Kul att se vad ni har på gång med fasadsiffror!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Vi har med vårt nummer med bokstäver.. Nitton.. En kille som gjort den till oss av plåt och så målade jag det svart.. Kanonsnyggt och många frågor om det har vi fått :-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Skitläckert! Tjugo8... så klart! Kanon!

  :-)

  SvaraRadera
 6. Ska bli kul o se vad ni har hittat på med faasadbokstäverna. Annars tycker jag att den andra varianten funkar kanonbra. Gillar oxå att du bryter med bokstäver o siffra!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 7. Jag är också sugen på att bland bokstäver och siffror.. i vårt fall blir det trettio3..får se vad gubben säger bara :-)

  SvaraRadera
 8. Inte så kul när man bor i hus nummer SEX som vi gör :-D Undrar just vad grannarna skulle tro om vi skrev det på huset.

  Plåtbokstäverna var fina, var har du hittat dem?

  SvaraRadera
 9. GRATTIS frun.. Du har vunnit bokvilan hos mig :-D Maila mig din adress så skall jag skicka den så fort det bara går.. maria.johansson@oktv.se

  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Bästa bloggen ever!! Tack för all inpiration och alla tips :)

  Kram MariaN

  SvaraRadera
 11. åhh..ja det är så snyggt med bokstäver istället för siffrorn..MEn bor man som vi på nr 6 så blir lixsom inte bokstäver så bra!! :)

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund