måndag, juli 12, 2010

POOL-problems…

Vi har en pool och det känns ju lyxigt så länge man inte tittar på den… Den är i väldigt dåligt skick och har inte skötts alls på minst 7 år. Idag hade vi en kille från Folkpool här som kollade på den. Notan skulle sluta på 45 000:-!!! Måste försöka få in fler offerter…

IMG_8322 IMG_8323

Dagar som dessa skulle det vara underbart med en fungerande pool på gården…  Saken är den, att poolen måste åtgärdas innan vintern annars finns det risk för att den rasar ihop. Så vi kan inte skjuta på projektet om vi vill ha den kvar.

Har du anlitat någon firma eller kan du rekommendera någon så säg gärna till, för vi behöver hjälp!

Kram Therese

10 kommentarer:

 1. Vad synd att den är i så dåligt skick.. Hoppas ni hittar nån som kan fixa till den billigare..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Oj! Ja, det var ett saftigt pris. MEn tänk så här: Vad skulle det kosta med en helt ny pool? Bra mycket mer egentligen...

  Hoppas ni hittar någon som gör det billigare.

  Kraaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 3. Trist att den inte fungerar!!:-( Annars hade det ju varit kanon att ha en pool nu!! Hoppas ni får en billigare offert! Hutlösa pengar;-)

  Ha det bäst!!

  Kraam Sofia

  SvaraRadera
 4. Skulle tro att 45 tusen är ändå vad ni kommer att få lägga ut med tanke på skicket. Bor i ett område med många pooler från 70-talet och det är inte tvärbilligt när de ska renoveras.
  Klart värt det när man ser vad min granne lagt ut i tid och pengar på vad som ser ut som en stor leksaksbåt nergrävd i gräsmattan. Den nyanläggda poolen har passerat 100 000 för länge sen.
  Lycka till! Ha en skön sommar!
  Helen

  SvaraRadera
 5. Kan tyvärr inte tipsa om någon som kan hjälpa er men önskar er all Lycka Till med poolen!!!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Inte billigt att renovera pooler, trist att lägga pengar på sådant - men tänk vad härligt när det är klart att bada!!

  Ha en bra dag!

  Kramiz aka

  SvaraRadera
 7. Min släkting byggde ny pool för några år sedan. Kalaset gick på 140 000:- och den är väl "normalstor". Så det kostar en slant! Sedan tillkommer ju kostnaden för skötseln och ev värme (har ni solvärme?). Men det är sååå gött o ha när det är fina sommardagar! Perfekt med ett dopp mellan all trädgårdsgöra :) Hoppas att det löser sig för er, lycka till! :)

  SvaraRadera
 8. Min släkting byggde ny pool för några år sedan. Kalaset gick på 140 000:- och den är väl "normalstor". Så det kostar en slant! Sedan tillkommer ju kostnaden för skötseln och ev värme (har ni solvärme?). Men det är sååå gött o ha när det är fina sommardagar! Perfekt med ett dopp mellan all trädgårdsgöra :) Hoppas att det löser sig för er, lycka till! :)

  SvaraRadera
 9. Det låter inte billigt, men en sådan här sommar hade det verkligen varit lyxigt med egen pool.

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund