måndag, september 13, 2010

fröken Sätterlund i fokus… <3

I söndags fick Alva följa med mig på ett litet fotouppdrag :) Hon älskar att klä på upp sig och vara med på bild, min lilla tjej <3

IMG_2980 IMG_2978  

IMG_2983

IMG_3000 IMG_3007

Det är såå roligt att göra såna här grejer tillsammans, mer sånt i livet mamman…  ;) Jag måste verkligen bli bättre på att prioritera!!

Vad gör du helst tillsammans med din dotter/son? :)

kram Therese

8 kommentarer:

 1. ♥ Min dotter är bara 1½ år men jag älskar att se henne ute och "springa" rundor för att mamma (jag då)ska jaga henne, då har hon världens lyckligaste smile och jag bara älskar att vara med henne just då ♥

  SvaraRadera
 2. det finns så mycket man kan göra. Men det bästa är när man får vara med dem en o en. Få dem att känna sig lite ego/speciella...

  Puss!

  Pst! Glömde o säga att det är superfina foton på din vackra dotter!

  SvaraRadera
 3. Brukar göra en så basal sak som att sitta ned och "leka" med dem ca en kvart om dagen och ägna dem all min uppmärksamhet, låta dem styra vad vi ska göra.....låter inte så märkvärdigt men det är betydelsefull tid för mig och barnen älskar det!!

  Va fin hon är lilla Alva!!!

  SvaraRadera
 4. Egentligen är det skönt att bara vara tillsammans! Göra något på deras villkor...det kan vara en skön promenad och gå och småprata om dagen! Eller krypa upp i soffan tillsammans och kolla in höstens mode!
  Men det blir ju alldeles för sällan...
  Kramen.

  Fina bilder på en fin dotter.

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder på en söt tjej! Jag och min flicka brukar fara på badhuset, vara i lekparken eller sitta och rita ute på altanen. Huvudsaken är att man är tillsammans med dom tycker jag :)

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder på en underbart söt liten tjej!

  Jag har en son son blir 13 år och vi gör faktiskt rätt mkt tillsammans, dels beror det på att jag inte kan jobba pga en kronisk smärtsjukdom mer än 25% så dels har jag kanske mer tid än du även om jag såklart e begränsad mkt. Samt är jag glad att sonen, trots sin ålder, fortfarande gillar att "hänga" med morsan! hahaha;))

  Förra helgen var vi faktiskt på en fotosession och blev stylade å hade det jättetrevligt å t.o.m sonen gillade att bli fotat, han som annars är inne i en period där man absolut InTe får ta foto på honom...svårt för en mamma som alltid har kameran i högsta hugg *skratt*, annars är bio en mysfavorit=))

  SvaraRadera
 7. Vilka ursnygga bilder på din söta dotter..
  Att hitta på saker med barnen är det bästa som finns.. Vad det är spelar egentligen mindre roll bara man gör ngt tillsammans..
  Min dotter älskar ju, precis som jag, att fotografera så ofta så går vi ut tillsammans och plåtar..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Fina bider på Dotter!
  Kram <3

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund