tisdag, september 28, 2010

NUNC inredning

Jag gillar saker man kan sitta på… Stolar och pallar flyttar in lite då och då. Denna gång hittade jag några riktigt snygga modeller hos Nunc inredning.

  1310505-rescaledpic-250x231 nunc

Denna snygga picnickkorg/pall i gul plast med svart/vitt tyg är hemklickad ;) Den kan nog funka i studion tänkte jag…

5600716-origpic-31d37f nunc

Hur underbara är inte dessa två modeller?? Den ovan heter Tali och kommer från underbara Oumi.

Den här nedan heter “have a seat” och och är i metall och har en träsits, kommer från House Doctor… Åh vad jag vill ha!!

3757221-origpic-476779-1

Nunc Inredning har faktiskt en hel del snyggt, här hittar du dit :)

kram på er.

Ang. gårdagens inlägg så tackar jag för alla kommentarer. Måste bara tillägga att jag självklart inte körde full fart :D Så dum är jag inte :D Tyckte att det dammade upp mjöl även på låg hastighet samt att mjölet samlades runt kanten på skålen. Ni som skrivit halv sats, menar ni en deg gjord på en halvliter vätska då eller menar ni att ni delar en sats på en halvliter? Jag gör alltid dubbel, dvs på 1 liter mjölk när jag bakar i Electroluxen men igår gjorde jag på en halvliter/skål.

3 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! visst är det härliga pallar.Jag bara älskar dem ifrån NUNC.Kram Alexandra

  SvaraRadera
 2. Har med en KA och håller med dig om att det yr mjöl hur sakta man än kör. Det som jag tycker hjälper är att hälla i bara lite lite mjöl i taget. KA klarar degar med upp till 7,5 dl vätska. Jag gör oftast på en halvliter. Men som någon skrev så tycker jag att degen kryper upp på degkroken hur liten degen än är men det funkar ändå. Tipset om handduk över när man vispar i mjölet var ju smart också :-)
  Och visst finns det ju bättre maskiner. Men knappast snyggare :-D
  Lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott!
  Jag har precis som du en svart KA & den är ju underbart snygg!!! =)
  I söndags bakade jag bullar i den för första gången & precis som du så upplevde jag att det skvätte mjöl om man råka köra lite för fort. =/ Jag gjorde dubbel sats (1 liter västska) & hällde i lite mjöl i taget & körde på låg hastighet. Då gick det hyfsat bra...Men som någon skrev så drog sig degen uppåt på degkroken när degen nästan var färdig, så då sluta jag köra. Den fick jäsa & sen tog jag i det sista mjölet när jag knådade den på bakbordet! kankse är det bättre att bara köra på en halvliter, men är man ändå igång & bakar så vill jag göra många bullar!!! =)
  Klara

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund