måndag, september 06, 2010

RENOVERINGSMARATON

Den här helgen har varit ett riktig renoveringsmaraton. Vi har verkligen kört från morgon till kväll och nästan bara renoverat. Men fy j-vlar vad skönt det känns just nu!! Vi har fått otroligt mycket gjort och nu är det nystädat :)

I trapphuset är det nu färdigmålat sånär som på själva trappen ner till nedre etagen. Vi tog en bit av hall/vardagsrumstapeten och tapetserade en av väggarna för att få lite effekt.

 IMG_8969

I köket har det hänt en del :) En insynsplast har satts upp på fönstret för att skärma av lite.

IMG_8960

IMG_8964 

Vi har äntligen fått upp bardiskdelen i köket. Kapade ner väggen lite till och nu är den 105 cm hög. Toni spacklade den idag och imorgon hoppas jag att jag hinner måla den. Ytterligare två barstolar ska inhandlas,

IMG_8966 IMG_8951   

Hittade en gammal sliten stringhylla på ta-till-vara som jag sprayade vit och satte upp i köket. Den kändes rätt : ) Lillasyster String, (Pocket) sitter ju på andra sidan mittenfönstret.

Imorgon ska jag ta lite mer bilder medan det ljust så ska ni få se mer av det vi gjort nu ikväll  :)

Kramar Therese

7 kommentarer:

 1. Snyggt!! Vad ni har varit duktiga!

  SvaraRadera
 2. jag har också en gammal stringhylla, golv-stående. som jag tänkte måla vit. men du sprayar en massa...blir de bättre? >Slipar du bara av den, sen sprayar eller grundar du den innan?!?

  SvaraRadera
 3. Guu, vad ni har varit såå otroligt duktiga Therese.. ni har verkligen pinnat på med nya villan..superfint blir det. Hoppas ni har nån vilostund emellan varje renoveringspass..ett riktigt "renoverings-maraton" må jag säga..
  Kram på dej.. Helén.

  SvaraRadera
 4. Shit va ni har hållt i gång! Och fint blir det ju så klart!

  Puss!

  SvaraRadera
 5. Den helgen har verkligen gett resultat! Så snyggt ni gör! Jag gillar lösningen på hur ni byggt bardisken :-) Inte helt fel att hitta en Stringhylla heller... Hoppas veckan startat bra! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Ohhhh vad fint du gör, tack för all inspiration....Undrar också över hur du gör när du sprayar, grundar du med primer (med risk för felstavning) först. Ha det gott! Irene

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund