onsdag, december 22, 2010

Dukning fas 2…

Vad mycket det gör när man anstränger sig lite extra med dukningen! Det blir riktigt fint och jag tycker det är jätteroligt Ler Kanske lite överdrivet, vad vet jag, men jag passar på att lyxa till det nu när vi alla samlas tillsammans på julafton <3

dukning jul1

Jag har använt mig av undertallrikar i plast – både i svart och i silver. Sedan är det en vit tallrik med svarta/silvriga ränder. Den heter Zebra och finns bland annat hos Mio. Överst en svart assiett från Ikea. Glasen kommer från Rusta och kostar just nu 10:-/st.

Från Panduro kommer “dukarna” som är en sorts silvrig väv och även glaskulorna som man kan använda till bordsplaceringen. Alvisen har skrivit namnlappar Ler Silverkedjan är också från Panduro.

dukning jul2

Idag har jag hämtat blommorna jag beställt och gjort i ordning vaserna. Det hoppas jag hinna visa er imorgon.

Kör försiktigt imorgon ni som ska ut och åka…!
Kram Therese

6 kommentarer:

 1. Tycker inte det är överdrivet att lägga lite energi på dukning - bara roligt! Det blir både roligare att bjuda in gäster och att sitta och äta när det är fint omkring. Har också fixat dukningen redan ikväll. Inte riktigt lika deluxe som din (ser väldigt snyggt ut!) men iaf piffat till lite :) God Jul!

  SvaraRadera
 2. Så snygg dukning.. Så snyggt blir det tyvärr inte hemma hos mig men jag skall göra mitt bästa.. Vill ha nya tallrikar, de jag har passar ju inte in till någonting :-( Men en vacker dag så har jag nog shoppat loss på lite porslin ;-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Vääääldigt snyggt Bäjb !

  Kram

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund