torsdag, mars 17, 2011

My lovely master bedroom… <3

Men nu ni hörrni, kommer lite bilder från renoveringsrycket vi gjorde igår!!

Det ska upp en vägg bakom sängen men måste invänta lite cash först. Det ska säklart upp lite lister också men man ska skynda långsamt har jag hört Blinkar

Sovrum 4

Vi har målat väggen bakom sängen och tapetserat runt fönstren med tapeten Bubbles. All sängtextil kommer från Hemtex och påslakanen är det kampanj på nu… Bygglamporna hittar ni hos Biltema!

Sovrum 6

Från Många rum kommer betongtrofén med texten: I´m in love with nature my deer….. Hade ett renhorn liggandes hemma som fick bli horn åt vårat rådjur Ler

Sovrum 5

Kudden är från Hemtex, lite DayHome känsla på den.. Hängaren är Wave från Designhouse. Rostig plåt fick pryda väggen till vänster om altandörren. Härligt ruffigt rockigt..!

sovrum makeup

Min make-up hörna! Det ska upp belysning också men har inte kommit dit ännu. Bordet är ett databord från Ikea. Drar man ut skivan så är det ett fack gömt under!

Varsågoda <3

Hoppas ni inte har blivit helt trött på sovrumsbilder nu Ler

Kramar Therese

16 kommentarer:

 1. Fy satan vad snyggt :)
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt, som vanligt när du renoverar!
  Ha en bra fredag, Kram

  SvaraRadera
 3. Riktigt effektfullt- alla detaljerna som gör helheten. Coolt rum! :)
  Köpte också biltema lampor men dom hänger (ska hänga) i arbetsrummet i källaren :)
  Trevlig helg!
  ps. Vet inte om jag missade det, men för länge sen skrev du ett inlägg om försöket att måla ytterdörren (eller var det på gamla huset?). Hur gick det, funderar på om vi ska/kan göra det eller om det är bättre att köpa en ny dörr helt enkelt :)

  SvaraRadera
 4. jag säger bara snyggt snyggt SNYGGT!!

  ha en fin fredag vännen!

  stor kram s

  SvaraRadera
 5. Underbart!!! Måste på Hemtex en sväng ser jag... ;-) Sen blir jag väldigt inspirerad av ditt sminkbord också. Vårt sovrum är nämnligen väldigt litet, men det bordet kanske skulle kunna få plats med lite tur. Du är grym på att styla! Trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Coolt!! Så "Sätterlundigt" snyggt!!
  kram J

  SvaraRadera
 7. Tapeten är häftig men jag skulle inte ha den i ett sovrum, den är för skrikig. Ett sovrum ska ge en lugn & ro och kännas varmt, detta känns rörigt och kallt...tur att smaken är olika ;-)

  SvaraRadera
 8. Helena: Vår ytterdörr var av oljad teak och kan vara besvärligt att måla... vilket det mycket riktigt visade sig vara. Trots upprepad avfettning och målartvätt så hade färgen svårt att sätta sig. Tog flera veckor innan den slutade "klibba"... får se hur det ser ut i vår om det blir en fortsättning och i så fall ytterligare strykning av dörren. Dörren i sig är rejäl och gedigen, av helt annan kvalitet än de dörrar man har råd att köpa som nya, så jag hoppas att vi kan få till den som vi vill ha den...

  SvaraRadera
 9. Gillar påslakansetet! Bloggade om det i förra veckan, men då hade dom inte kampanj på det. Kanske får inom Hemtex i helgen och kolla! Överkastet är också riktigt nice :)

  SvaraRadera
 10. Åhh va tufft! Gillas! Älskar tapeten, vi har den i hallen fast bara med vit botten. Ser att du med fyndat laptopbord på Ikea? perfekt ju!!

  Fin fint! Trevlig helg önskar jag dig!!

  SvaraRadera
 11. Så fint ni har det.. Känner att jag upprepar mig med samma ord i varje kommentar hos dig men det är ju sant :-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 12. Du är grym, älskar allt du gör!

  Du hade fått komma hem till mig och inreda vilken dag som helst!

  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 13. Åh så kul att få se hur det blev med betong troféen hos dig! Alltid spännade att se hur det ser ut i kundens hem när den kommer upp på väggen! Hoppas du blev nöjd! Sovrummet kommer bli grymt! Var har ni fått tag på dom rostiga metallskivorna som ni satt upp på väggen? Hur coola som helst!
  Trevlig helg!
  Mvh Lotta, Många Rum

  SvaraRadera
 14. GRYMT snyggt, i love:) Ha en skön lördag, kram emma

  SvaraRadera
 15. Å vad fint !! Jag gillar tapeten som ger liv till väggen...

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund