måndag, maj 02, 2011

Snabb uppdatering…

Idag har vi beställt grejer till badrummet Ler Det är snart dags att börja riva ut den hemska furupanelen…

Toalett, bidé, tvättställspaket är nu beställt!

toalettstol-ifo-sign-6860-for-limningbidé

Denna badrumsmöbel blev det – i svart!

T1200_2T1200_6

Nu är det godnatt Ler

Kram Therese

Uppdatering:

Som Herr S skrev så sitter det en bidé i badrummet idag. Vi tyckte också att det var en onödig grej från början men efter det här året tycker jag faktiskt att den är ganska bra att ha :)
Vid magsjukeepidemier så är den grym, ni vet när man sitter på toa och måste kräkas samtidigt... :D

6 kommentarer:

 1. Använder ni bidé???

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det gick lättare för er att bestämma badrumsgrejer än för oss. Själv började vi riva badrummet för ca 3 månader sedan men har fortfarande inte inte enats om vad vi ska beställa. Finns ju en uppsjö med snygga prylar:)Toastol har vi köpt från ifö. Sedan lutar det åt Hafa badkar och badkarsblandare. Men tvättställ och spegel är ännu ett stort frågetecken. Men det är oerhört kul att dra igång badrumsrenovering i alla fall:)
  mvh/ Teres

  SvaraRadera
 3. I det gamla badrummet finns en bidé och vi väljer att byta ut den mot en ny. Alternativet hade kanske varit en till toastol? Vet inte riktigt (anar dock) vad en bidé är tänkt att användas till egentligen, men tycker personligen att det är smidigt att utföra fotvård i den.
  Så, ja - vi använder bidé! Äckligt va!?

  SvaraRadera
 4. Bidé det var lite udda! Mitt tips blir att strunta i denna, enligt mig, onödiga och något märkliga pryl. Lägg dessa pengar på fina blandare, snygga hyllor eller en härlig lampa.
  Bara mina tankar!

  SvaraRadera
 5. Köp inte blandare från Hafa. De håller inte och många vvs firmor bojkottar dera produkter eftersom det är så mkt strul med dem. Men det ska inte vara några problem med deras inredningar utan bara kranar/ blandare ( det som har med vatten och göra)

  SvaraRadera
 6. Jag som har blöjbarn skulle tycka det var helt fantastiskt bra med en bid'e. Tänk bara vad smidigt att bara blaska av rumpan däri efter dom gjort nr 2 istället för att ha skötbord/bädd och massa våtservetter och grejer.

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund