tisdag, augusti 09, 2011

HallNYTT!

Nu har vi gjort en lite ändringar i hallen inför vintern. Bra förvaring i våran lilla hall saknades verkligen och det har vi nu åtgärdat på enklaste, billigaste sätt. Har bara använt grejer som fanns här hemma redan :)

FÖRE:

  IMG_1561red

EFTER:

IMG_3422IMG_3428

Har fyllt på med fler Trones skolådor från Ikea. Vi använder de till mössor och vantar. Nu har alla en varsin :) Överst en lackhylla med en extra förvaringslåda.

Spegeln är köpt på auktion. Sängbordet som blev över från sovrummet fyndades på Campadre tidigare i år. Satte upp en rostig plåt på ytterdörren, den får agera kom-håg-tavla! Veckodagsmagneter köpte jag hos Anyhow.se

IMG_3424IMG_3438

Klotlamporna är såna där vanliga badrumslampor/uthuslampor. Vi fick tre för länge sedan av min mamma och Anders, som de plockat ner i nåt uthus. :) Toni har sedan monterat de på en bräda, så att sladdarna göms. Jag sprayade socklarna svarta med vanlig billack.

IMG_3440IMG_3442

Pallen är köpt på loppis för ca 1,5 år sedan :)

Mer förvaring, sittmöjlighet och en spegel senare är jag nöjd!

Ha en bra dag <3

kramar Therese

6 kommentarer:

 1. Jag säger bara en sak!! SupreDuperSnyggt!!!!=)
  /Klara

  SvaraRadera
 2. Hej Therese!

  Jag hittade din blogg på dt.se och hittade vidare till din blogg här. De senaste dagarna har jag plöjt igenom ALLA dina gamla blogginlägg. Jag är inte så jätteintresserad av inredning, men du är så inspirerande! Man vill bara börja tapetsera och måla och inreda. Tack för att du delar med dig av din inredning! Och himlans vilket fint hus ni har! :)

  SvaraRadera
 3. Åh det blev mkt bättre tycker jag..
  Ang golvfärg.... TÄNK att jag sa till Filip att Fru S har målat med två komponentsfärg.. gå nu in på flygger och köp det! Jag satt i bilen med galna barn.. Sen kom han ut med oljefärg för att gubben i affären hävdade att två komp färg var stenhårt och gick INTE att använda. Jag vet inte hur många ggr jag sagt att Fru S har minsann....Vi ska testa det i hallen nu så får vi se om det blir nån skillnad. För den färgen vi använt är sjukt känslig. Man ska stå på sig;)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Nice!!
  Så bra och smart med mycket förvaring!!

  lovely!

  Ha det gott


  Maliin

  SvaraRadera
 5. hej!
  Gud så snyggt och smart!

  Du har ni limmat eller skruvat ert trägolv? vi har betong under så det blir svårt..;)

  SvaraRadera
 6. superfint! var har du köpt välkommen-tavlan? jag har sett en sida tidigare men glömt var.
  ha det gott!

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund