onsdag, augusti 17, 2011

Snart semester!

Ja, ni läste rätt :) Jag har inte haft tid med någon semester i sommar. Så flott är det att vara egen företagare… ;) Men nu så har jag lyckats få in en veckas semester och då drar vi till Spanien – hela familjen <3

spanien

Torrevieja ska vi till och har hyrt en av lägenheterna på bilden ovan. Det ska bli så otroligt skönt att få koppla av lite och bara sola, bada och njuta av semester :)

Vi har bokat flyg separat och sedan hyrt lägenhet på egen hand. Där kan man verkligen spara in pengar..! Ett tips för er som vill komma iväg för en billig peng :) Vi har betalat ca 10 500:- för 5 personer, för flyg, boende och transfer till och från flygplatsen. Transfern består av egen svensk chaufför som lovat stanna på vägen så vi får köpa frukost till morgonen ;)

Nu är det inte så långt kvar <3

KRAM Therese

7 kommentarer:

 1. Torrevieja är trevligt! Lagom storlek och lagom turistigt ;) Hoppas ni får en bra resa!

  SvaraRadera
 2. åååh som jag längtar oxå att komma iväg!!
  ha det sååååå skönt nu och njut av ledigheten.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Låter underbart och det är du (ni) väl värd(a) efter att inte ha haft någon semester.. Och till ett bra pris med och det är ju aldrig fel..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Men det var riktigt billigt! Hur gör man för att hyra en lägenhet där?
  Hoppas ni får en skön semester :-)

  SvaraRadera
 5. Du har verkligen en jättefin och inspirerande blogg för en som jag = litet hus men håller på o bygger till. Hoppas ni får en skön semester och lägg gärna ut länktips hur ni hittat så billigt boende. Ha det så gott såklart!
  Kram j.

  SvaraRadera
 6. vi brukar med göra så :) Kanoners allt funkar kanon .Ska men ut på en resa snart denna gång Turiket ,vi var ju på Rhodos i junindå vi åte raynair och boka booking kanon pris då :)
  Då kan man åka oftare .

  SvaraRadera
 7. Jag vill också veta vad man hyr en sån lägenhet alltså igenom vilken förmedling? Man vill ju gärna ha ett seriöst företag.
  /Linda

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund