torsdag, november 24, 2011

Loppisyra.

Under de sista dagarna har det hunnits med flera lyckosamma loppisbesök. Hittade formar av olika slag och flera vanliga traditionella ljusstakar. Julen firas hemma hos oss och har lite planer för dukningen :)

Lite av dagens skörd:

IMG_1863

De ljusstakarna jag köpte häromdagen har fått en spraybehandling av herr S. Gillar de mycket i den nya svarta outfiten.

IMG_1845

Formarna är ju snygga som dom är, som ljuslykta till exempel.

Köpte flera skira virkade dukar som jag tänkte hitta på något spännande med :)

IMG_1849IMG_1858IMG_1856IMG_1853

Igår hittade jag den här lampan på en loppis. Snygg som den är, gillar verkligen lampfoten. Får se om vi utvecklar den sen…

IMG_1865

Ha det gott :)

Kram Therese

8 kommentarer:

  1. What a great fleamarket find! Black color makes those candle holders look really good!

    SvaraRadera
  2. Åh vilka fina fynd !Längtar till att själv få gå på loppis, barnen har vattkoppor så jag är lite låst här hemma just nu . 4 barn med vattkoppor och en som blivit frisk. ( har sju söner ) Men på lördag då min man är hemma har jag tänkt dra en runda =) Är själv ute efter dessa ljusstakar och lite virkade dukar. Finns så mycket man kan hitta på med dom =) Tänkte bland annat testa att göra en lampa med hjälp av dukarna och badboll och tapetklister Så tänkte jag göra lite jul dekoration till granen =) Finns så mycket man kan hitt på =)Vilket underbart plåtskåp ett sånt står högst på min julklapps lista Vill ha =) Ha en fin dag Kram Ulrika

    SvaraRadera
  3. Vad du är duktig! En fråga, vilken färg använder du när du sprayar om alla grejor? Använder du samma oavsett material? Ha en trevlig helg!/Annelie

    SvaraRadera
  4. Hej, kan berätta för dej om du inte redan vet att lampan är från BY/Ryden. I vår inredingsbutik här i vår lilla stad kostar den 1.495:-. Jag köpte 2 i fjol.

    SvaraRadera
  5. Jätte fina fynd! Har också köpt på mej ett gäng traditionella röda ljusstakar som ska få se lite sprayfärg. Blev inspirerad av ett avsnitt ut fjolårets julkalender, där dom hade målat dem i olika pastellfärger. Har dock inte bestämt vilken/vilka färger mina ska få än.

    Trevlig helg! mvh/ Teres

    SvaraRadera
  6. Jättefina fynd! Vill du ha fler lampor i exakt samma så finns det på Ullared - jag har nämligen precis köpt en exakt likadan fast i "golvmodell".

    Älskar min!

    Ha en mysig första advent!

    Lina

    SvaraRadera
  7. Precis somLina skriver, lampan finns på Ullared!! Stod själv och velade om jag skulle ha en för någon vecka sedan. Men de fick verkligen inte plats ene da grej till i bilen på väg hem ;);)

    SvaraRadera
  8. Så mycket snyggare dessa klassiska ljusstakarna blev när du målade de svarta.. Älskar din blogg btw och alla dina fina bilder :-) Kram!

    SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund