måndag, januari 09, 2012

Gungstol i ny skepnad.

Igår var familjen Sätterlund på loppisturné. I Falun hittade jag denna ursnygga gungstol. Gillar dess raka stilrena former. Den var tobaksvit innan men Herr S sprayade den mattsvart och den blev så läcker :)

IMG_7871

IMG_7878

550:- betalade jag för den och det gick åt ca 3-3.5 burkar sprayfärg. Torkade bara av den innan sprayningen, inget annat.

IMG_7872

IMG_7882

Var även in på fina butiken Norrgården. Där finns det hur mycket snyggt som helst. Bland annat köpte jag med mig den här härliga ljusstaken som var nersatt 30%.

IMG_7866

Fick en liten inspirationskick igår – så skönt :)

Gjorde om lite annat i vardagsrummet också, visar imorgon…!

Kram Therese

6 kommentarer:

 1. En sådan gungstol finns i mina föräldrars källare.. När vi har lite mer plats skall jag försöka få den att flytta hem till oss ;)

  Ha en fin måndag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Hej, vilken fin gungstol. Jag måste höra med dig vad ni använder er av för märke på sprayburkarna när ni målar om möbler. Har en lampa jag ska spraymåla gul men den spray jag köpte på färghandeln var utdålig.

  SvaraRadera
 3. Härlig gungstol! Den blev verkligen jättesnygg. Tänk vad lite färg kan göra :-)

  / Petra

  SvaraRadera
 4. Såg i en inredningstidning för några år sen där dem hade målat en gungstol tokrosa och hade den sen i en barnkamare. De var riktigt snyggt. Själv skulle jag inte "våga" som att jag är rädd om värdet i sakerna. Kram

  SvaraRadera
 5. Åh vilken underbar gungstol!! En sån vill jag också ha :-) Har en annan gungstol som jag ska måla om...men kanske det blir bättre om man sprayar? Vad tror du?

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund