torsdag, februari 09, 2012

En vädjan om hjälp…

Idag kommer det inte handla om varken inredning, foto eller inspiration. Detta handlar om något väldigt tråkigt, något personligt, men som jag ändå känner att jag lika gärna kan vara öppen med för att undvika spekulationer.

Vi, jag och Toni, har beslutat oss för att gå skilda vägar. Det har inte varit ett enkelt och självklart beslut men nu blir det så. Livet blir inte alltid som man tänkt sej men man får göra det bästa utav det.

Då ingen av oss har möjlighet att bo kvar i huset ensam så kommer vi få lov att sälja det till någon lycklig själ…

 

Både jag och Toni letar nu varsitt boende i Borlänge, men det är inte lätt… Finns inte mycket att välja emellan tyvärr. Helst skulle jag haft närhet till en studiolokal också men det är bara bonus just nu.

Vädjar därför till er…. Har ni några tips på 3:or, uthyres eller till salu? Eller kanske ett hus att hyra ut? Jag tar tacksamt emot alla tänkbara tips på var jag kan hitta ett trivsamt boende till en rimlig kostnad.

Tack på förhand.

Therese

37 kommentarer:

 1. Stor kram till dig!! Går igenom samma sak, och letar med efter boende :( Inte roligt. Hoppas det löser sig på bästa sätt för dig. Stor varm kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har förstått att det var något liknande som händer hos er :( Önskar dej allt gott, hoppas det löser sej för dej med <3

   Kramar i massor

   Radera
 2. Michaela Ahlvik/Sellberg9 februari 2012 19:48

  Therese, detta är utanför Romme (hovgården) men de har 3 lgher till uthyres nu.. Plus är att lgherna är superstora.

  http://www.blocket.se/dalarna/Hovgarden_Borlange_100_kvm_38433566.htm?ca=6&w=1

  Kram ifrån Michaela, som förövrigt sitter i samma sits.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Michaela! Har tittat på dom, det enda är att de ligger så fasligt långt bort....

   Hoppas det löser sej för er också, till det bästa <3

   kramar Therese

   Radera
 3. Ja ibland tar livet oanade vändningar. Hoppas att ni båda finner nya vägar att gå och att boendet löser sig.
  Styrkekram /Teres

  SvaraRadera
 4. Kan inte hjälpa dig med något boende, men vill ändå skriva. Ibland blir det inte som man tänkt och jag hoppas att ni båda ska finna er trivsam boende!

  Massor med styrka och kramar till dig!

  SvaraRadera
 5. Men fy vad tråkigt att höra. Hoppas att allt löser sig till det bästa. KRAM Jenny

  SvaraRadera
 6. Jag är ledsen för er skull och hoppas att allt löser sig till det bästa. En stor varm kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Har inte heller några tips på boende tyvärr.
  Vill bara säga att jag hoppas att allt löser sig till det bästa för er. Styrkekramar till er alla
  Kram MariaN

  SvaraRadera
 8. usch vad många vi är i samma sits nu, verkar smittsamt :-( vad tråkigt för er, hoppas allt går så smidigt det bara kan i en sån tråkig situation som det är!
  kan tyvärr inte hjälpa dig då jag letar med ljus och lykta efter samma sak. Lycka till, hoppas du hittar något snabbt! kramar!!!

  SvaraRadera
 9. Hej tjejen!!! Skriver allt för sällan en kommentar men läser destomer här inne och fejan som du redan vet!! ;) Vi tycks förlja varandra slumpmässigt ganska bra du och jag både i inrednings väg och i våra egna livs resor på både gott och ont!!!

  Vill ge dig och toni en kram och skicka över lite ny styrka till dig!! För du kommer behöva få lite extra stryrka nu emellan åt. Det är inte ett enkelt och självklart beslut men man får inse situationen och som du säger göra det bästa utav den nya vardagen som ni nu kommer skapa. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att det blir en så smidig lösning för er som möjligt. En seperation är ingen dans på rosor det vet jag också. Vi är mitt uppe i våran som du säker redan vet om och jag försöker verkligen tänka positivt men det suger satan i emellan åt (allt för ofta och just nu är jag själv bara bitter). Du är en tjeje med mycket skin på näsan det vet jag om, men behöver du ventilera lite så vet du vart jag finns. Man behöver det ibland!!! Jag vill inte låta kånstig genom att inte skriva lycka till, för dom orden tror jag inte hjälper dig ett skit just nu. För jag tror att du känner en massa just nu både lättnad och sorg,så fort boede biten blir löst släpper nog en jätte sten ifrån hjärta också. Där emot vill jag ge dig en extra kram och puscha dig lite i denna stund med att säga dom klychiga orden: Livet går vidare för det gör de verkligen dock kommer det göra för djävla ont där emellan, men tillåt dig själv att vara ledsen, glad, arg och bitter så kommer du läka fortare. <3 Stora kramar till dig!!!

  SvaraRadera
 10. Vad tråkigt, men bra att det iaf är ett gemensamt beslut ~ det kommer att underlätta för både er och när det kommer till allt som rör era fina barn och allt annat som ska ordnas efter ett äktenskap och ett liv tsm.
  Jag har följt din blogg ngr år men är en dålig "kommentator", men jag hoppas det löser sej med boende för er båda och önskar Lycka till samt skickar ett par stärkande kramar från en som varit i samma sits (dock ensam med sonen nu då pappan engagerar sej ett par ggr om året, men tsm är vi starka, jag å min underbara å fantastiska son<3)

  Kramiz

  SvaraRadera
 11. lykke til. Jeg kan ikke hjelpe deg med boendetips, desverre.
  Jobbig når livet tar en ny retning, men jeg håper dere begge kommer styrket ut av dette. Kram.

  SvaraRadera
 12. Skickar kramar till dig och familjen <3

  Mia

  SvaraRadera
 13. Kram Bejbi!!! kram kram !!

  /Johanna

  SvaraRadera
 14. Oj vad tråkigt! Har följt din blogg länge men är dålig på att kommentera. Kan tyvärr inte tipsa om något boende men jag önskar er all lycka till! Massor av kramar och STYRKA!

  SvaraRadera
 15. Stor kram till er.. Precis genomgått samma. Det tar tid att få struktur på tillvaron samt alla tankar och funderingar som är däremellan. Man känner dåligt samvete att man kraschar Familjen AB (eftersom det var jag som tog beslutet). Det är inte lätt tillståndet berg-o-dal bana får verkligen göra själ för namnet. Men jag lovar att du kommer gå stark ur detta och om ett tag kunna se på det med andra kanske lite klarare ögon. Massa kramar igen...

  SvaraRadera
 16. Önskar att jag kunde hjälpa dig men tyvärr så kan jag inte det, sänder styrkekramar!

  SvaraRadera
 17. Men så tråkigt!! Många kramar och lycka till med sökandet av boende. Det kommer lösa sig till det bästa tillslut, det är jag säker på!

  /Erica

  SvaraRadera
 18. Jättetråkigt :( Ibland blir det inte som man tänkt sig!
  Önskar er lycka till i det hela, och att ni hittar varsitt boende snart, det är jobbigt när man väl bestämt sig att bo under samma tak!

  SvaraRadera
 19. Vad jobbigt för er. Men det är bättre att göra så än att gå och må dåligt. Jag hoppas verkligen att allt löser sig för er och att ni snart hittar en varson bostad.

  SvaraRadera
 20. Är ett stort fan av din blogg och har "lånat" många fina idéer från ert hem. Har tyvärr inte heller något bostadstips men vill ändå skicka en liten pepphälsning med hopp om att allt ordnar sig till det bästa för er båda! /Carro

  SvaraRadera
 21. Precis som flera före mig vill jag skicka en hälsning och en kram via nätrymden. Jag hoppas att ni finner varsin bostad snart och jag vet hur mycket man kämpar i ett förhållande innan man tar ett sådant beslut. Allt gott! Kramar!

  SvaraRadera
 22. Att gå skilda vägar är aldrig roligt eller lätt även om man är överrens..
  Hoppas det löser sig med bostad för er båda..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 23. Styrkekramar till er och hoppas det löser sej med boendebiten<3 Emma

  SvaraRadera
 24. Vad tråkigt att höra, hoppas att det löser sig till det bästa! Kram

  SvaraRadera
 25. jättetråkigt! Hoppas du hittar boende snart förstår att allt känns jobbigt just nu. Kram till dig!

  SvaraRadera
 26. Tråkigt...men hoppas att det löser sig med boende till er båda!!! Styrkekramar Klara

  SvaraRadera
 27. Tittar in här ibland för inspiration. Tråkigt med det som händer er men hoppas ni lyckas lösa situation till nåt som funkar för hela familjen, även barnen.
  kram j.

  SvaraRadera
 28. Jag såg ert fina hus på Hemnet, och blev så förvånad.. Här ser jag ju varför ni ska sälja, jag beklagar verkligen! Men hoppas det löser sig!
  Jag vet en som ska sälja sin 3:a på Örjansgården i Borlänge, om det kan vara av intresse? Jättefin lägenhet med nytt kök! Hör av dig om du är intresserad!

  Styrkekramar till dig!

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund