lördag, juli 19, 2008

Förvaring till hallen

Har ju berättat om förvaringen vi har pysslat med till hallen. Målade den igår och nu har vi provat den på plats för att se hur det kommer bli. Jag är nöjd iaf. Tror dock att vi ska komplettera med ett tre-pack Trones till och få ett "sideboard" som sträcker sig längs nästan hela väggen. Vad tror ni, blir det bra? En lätt, enkel, billig och praktisk förvaring!Måste nog måla den en gång till men inte idag... Sen ska den "pimpas" såklart. Vet inte riktigt med vad men det får nog lov att bli något tåligt då det finns tre barn i huset som passerar gången flera hundra gånger om dagen :-) Förslag någon?Nu vill jag ha welcome - ordet om möjligt än mer gärna!!! Visst skulle detta göra sig bra på?! Åh, vill ha!!
Bild: Perlan living

4 kommentarer:

 1. Gu va du fyndar!=)

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg välkomstskylt! Synd bara att allting sånt är på engelska... Ha det så bra.

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Brickbords-Helena här :-) Har tråkigt på fikarasten och kikade in hos dej igen. Kul att du gillade brickorna jag tipsade om. Jag slänger iväg ett till tips! Kontaktplast/Vinyl! Tåligt så det förslår. Till dina sko-skåp. Klipp ut nåt coolt motiv som funkar att låta "flöda" över alla skåpen. Skyline eller nåt. Bara att dra bort och slänga när man tröttnat :-) Hej hopp!

  SvaraRadera
 4. Har faktiskt tänkt i de banirna själv - att använda kontaktplast. Skitbra idé. Eller använda ett väggord... Jättekul att du tipsar Helena, det uppskattar jag verkligen! Ha en bra dag!
  Mvh Therese

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund