söndag, augusti 03, 2008

Möhippan är avverkad :-)

Igår skulle jag ha jobbat på en auktion. Satt framme vid kassan och hörde auktionisten Ronny hälsa alla välkomna och drog lite allmänt, sen säger han till mig: -Kom lite. Jag tänkte bara åh nej! Ronny: -Jo kom lite. Jag gick upp till honom, och då säger han att Therese här tror att hon ska jobba här idag men hon ska på sin möhippa, samtidigt som tjejerna kommer med bandspelaren bakom publiken. Alldeles rörd och överraskad drogs så dagen igång.

Fick gå in bakom och byta om till baddräkt, tyllkjol, en rosa lugg, ett par rosa glasögon och en simring. Var slående lik Bamses gamla farmor... For sedan till Repbäckens skola där jag fick fota mina kamrater och sen fick jag lifta till Borlänge. Jag skulle dessutom kräva den som körde på 10 spänn. Blev avsläppt i Mellstarondellen där jag stod och vinkade åt alla förbipasserande. Åkte till Mellsta och fick simma i plaskdammen, lite grunt men ganska skönt. Sedan var det lunchpaus och dags för klädbyte. På mig nu kom en brudklänning, från 80-talet någongång. Jag blev sminkad av en farbror på 80-90 år. Riktigt duktig var han, lite för duktig ansåg nog resten av gänget som var med ;-)Efter bad, lunch och make-over åkte vi vidare till Kupolen där jag tror att alla semesterfirare i hela Dalarna var samlade just denna dag ;-) Jag gick igenom Driven på Mc Donalds och lyckades få en glass. Make up store var nästa anhalt, Thilda gjorde ett fantastiskt jobb trots att bruden inte mådde vidare bra vid just detta tillfälle!! Ursäkta Thilda!Jag fick sova en liten stund på golvet hemma hos Anna innan jag blev stylad i håret, fick en tiara bla, och färden gick vidare till Broken Dreams. Vi åt supergott och det var jättetrevligt. Efter maten åkte vi tillbaka till Anna och satt där hela kvällen. Vi tävlade i Singstar, pratade och drack. Det var riktigt roligt och jag är supernöjd med allt ni inblandade hade ordnat för mig. Jag kommer aldrig glömma denna dag - supermycket TACK!!Då jag fortfarande inte har så mycket bilder själv från denna dag, så kommer här några få på vad jag hade på mig... Alva älskade tiaran...

7 kommentarer:

 1. Tjohoo vad roligt ! Även jag här borta i Sthlm visste att detta skulle ske :-)

  SvaraRadera
 2. hahaha... weee, vad skoj!

  SvaraRadera
 3. Tack själv underbara du för en jätte härlig dag! Jag älskar dej min vän! Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Instämmer med föregående talare,tack för en härlig dag,där du verkligen bjöd på dig själv till max!!=) Du klarade "alla" uppdrag med bravur! Puss å Kram på dej!

  SvaraRadera
 5. Låter urkul... vilka vänner du har:)Kram M

  SvaraRadera
 6. Hej på dig, blivande fru.. Super mycket tack för en trevlig dag igår. Det var verkligen kul :o)Väntar nu på nästa fest, och det står ju inte på.Har redan börjat laddat..
  Kram Linda
  Ps. Mikael hörde erat nya surround ljud ut på gården vid oss,gäller att tänka er för vad ni ser på ;)Ds

  SvaraRadera
 7. låter som om att du har haft en bra dag!! Hoppas att din/er stora dag också blir Toppen!!
  Kram kram

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund