måndag, augusti 04, 2008

Festförberedning :-)

Idag har vi storhandlat inför den stora dagen. Först var vi till Pappersgrossisten här i Djurås och köpte pappersdukar och massa engångsglas. Till maten och till kaffet har vi ju porslin men senare till baren, får det duga med engångsartiklar :-)

Var sedan till Systembolaget och handlade massor av alkoholhaltiga drycker. Det blev 9 bib:s med rött vin och 6 bib:s med vitt - totalt 45 liter vin. Det borde räcka... Köpte en platta cider också till de som inte gillar varken öl eller vin. Köpte även 10 flaskor Asti Cinzano till fördrinken. Öl och avec är ju klart sedan tidigare. Det är så svårt att beräkna och man blir orolig för om det ska räcka eller inte. Men det borde räcka... Vi är max 55 drickande och har:

45 liter vin
7.5 liter bubbel
4 liter whiskey
10 flak öl á 24 st
4 liter Explorer
2 liter Baileys
1 flaska Dooleys

Det blir i snitt ca 1 liter bubbel/vin, 1.45 liter öl och 2 dl starksprit per person. Vad tror ni?

4 kommentarer:

 1. Känns som om det skulle behövas en branbil med vatten ochså, för om detta kalas ska gå vägen ;) Känn som om detta kommer att räcka //Linda

  SvaraRadera
 2. Men man får väl lämna tillbaka obrutna förpackningar på bolaget? (men du kanske iofs var rädd att det skulle bli för lite =D )

  SvaraRadera
 3. Jag tror absolut att det räcker gott och blir över:-) Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Ja, man får lämna tillbaka obrutna förpackningar om man har kvittot kvar. Därför har jag hellre för mycket än för lite :-) En brandbil vore kanske inte en sån dum idé! :-D

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund