torsdag, augusti 21, 2008

Omstyling pågår...

Hämtade tapeten, som vi beställde till hallen, idag. Det kliade i fingrarna direkt, så klart... Började maskera så fort vi hade ätit. Skjutsade barnen på fotbollsträning, sedan hem, kvällsmat, tandborstning och läggning - PUH! Sedan satte jag igång att måla - korridordelen är nu målad vit en första gång. Det är bara väggen mot köket som skall tapetseras, resten blir som sagt vitt. Men nu vill jag ju byta innerdörrarna och alla listerna också eftersom de ser alldeles gula ut nu :(

Toni ska riva det gräsliga pizzeriavalvet in till köket också, innan vi tapetserar. Det ska bli så skönt - trodde aldrig jag skulle bli av med eländet! Det finns en gud, trots allt ;) Ja, det är lite små förändringar på gång - så här såg det ut före och under arbetets gång...


Här är det struket en gång...
Hallen, entrédelen. Tror korridordelen kommer passa mycket bättre ihop med den här delen, efter att vi gjort klart den.
Kram!

7 kommentarer:

 1. Men gu va ni pysslä!!=) Ni e så energiska,hur orkar ni!?! Önskade jag bara hade lite av den energin... Ser fram emot att få se förvandlingen/resultatet sen,kommer nog som sagt att bli skitbra!=)
  Nu e det dags för sängen här,renovera på ni;) NattiKRAM!!

  SvaraRadera
 2. Säger det samma,...va´ni pysslar och grejar. Själv har jag vart i tvättstugan (gillar inte tvättstugor, men torktumlaren har pajat ajajaj) och är helt färdig.Väntar på make-over resultat. GodNatt

  SvaraRadera
 3. Var har du köpt anslagstavlan du har i hallen ?

  SvaraRadera
 4. Maria: Det är ju så roligt att pyssla när man ser resultat :) Toni är inte så energisk i det här projektet men han har lovat kapa portalen ;)

  Kirsi: Vad tråkigt med torktumlaren :( Anslagstavlan är från Ikea. Fanns inte vit kvar när jag köpte så jag har målat den själv ;)

  SvaraRadera
 5. Vad fint ni har i hallen. Vart kommer tyget ifrån mån tro?? Det var snyggt. Vad blir det för tapeter??

  //Sofia

  SvaraRadera
 6. daggdroppe: Tyget är från Åhléns. Finns i vitt också. Det blir en vit/silvrig tapet. Lika som den i inlägget lite längre ner fast annan färg då :)

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Är nykomling på din sida! Har hittat hit via Tomteboannas blogg! VILKEN SUPERFIN BLOGG DU HAR! Och så snyggt i ditt hem! Har kollat runt & gillar det verkligen! Blev lite nyfiken på kärleken tavlan i er hall... Har du någon närbild på den & vad kommer den ifrån??
  Hoppas att du får en bra vecka!

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund