onsdag, oktober 28, 2009

Fru och fröken tar sej tid :)

Jag ser fram emot morgondagen :) Alva ska på vanlig kontroll på ögonmottagningen på fm men jag har tagit ledigt hela dagen. Vi ska ha en mysdag jag och fröken. Det blir lite shopping och en lunch på stan :) Det ska verkligen bli skönt…

 DSC00526  DSC00525

Om jag hinner tänkte jag kolla in en Iphone. Det finns riktigt bra företagsabonnemang som känns intressant men vi får se. Vad säger ni som har en Iphone? Hiss eller diss?

iphone1

Jag har varit jättedålig på att kommentera  hos er andra men tiden finns inte riktigt… Men det blir bättre så småningom :)

Till helgen börjar vi förhoppningsvis med mattläggningen – jag längtar!

Kram Therese

11 kommentarer:

 1. va mysigt!!! jag borde också ta mig tid med Ebba men tiden bara rusar iväg! Lofsdalen blir skitbra, bara längtar tills det blir klart!!! Ses den 21/11 då :-) ska bli skitskoj!!

  SvaraRadera
 2. Ååååååååh vilka snyggingar ;o)!
  kramen Erika

  SvaraRadera
 3. Alltid kul med mystid med barnen.
  Ibland kan jag tycka att det är skönt att glasögonmodet förändras...men snart sitter man väl med STORA glasögon igen!
  Kramen.

  SvaraRadera
 4. *Fniss* vad snygga ni är!!!!
  Är jätte sugen på en iphone jag med men detblir nog tyvärr ingen.
  Ha en fin dag vännen. Och känn inte dligt samvete för att du inte hinner med kommentarer. Vi finns kavr här när du hinner igen.
  Massor Kramar Lina

  SvaraRadera
 5. Ni passar verkligen i de glasögonen ;-)

  Vilken mysdag ni skall ha idag.. Njut..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 6. Jag har en iPhone sedan några veckor tillbaka. Riktigt kul!!! Är jättenöjd. Väldigt annorlunda mot en "vanlig" mobil. Har inte hunnit lära mig allt än... Hoppas att du & fröken Sätterlund får en riktigt mysig dag. KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Då hoppas jag att mysdagen blev mysig med shopping & fika!

  kram kram

  SvaraRadera
 8. Älskar din blogg, den är ett måste varje dag! Vad gäller iPhone så har jag en och den är väll trevlig, men att ringa hör inte till de bästa funktionerna... men snygg är den ;)

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas att snyggingarna fru och fröken Sätterlund haft en jättemysig dag :-) Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Har en Iphone sen ett par månader jättenöjd med allt utom att ett återkommande problem att jag hör den jag pratar med men de hör helt plötsligt inte mig. Hänt mer är 10 ggr nu. Ibland flera ggr per samtal. Jag har ändå telia och det är bra mottagning. Så jag ska faktiskt gå in med min och se vad de säger. Annars är jag nöjd.
  Kram Tess

  SvaraRadera
 11. Åh jag älskar min iPhone den är helt outstanding jag har inga som helst problem med den och det tog inte alls långtid att lära sig den:) Kram Mia

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund