lördag, februari 27, 2010

Golvad ;)

Helgen är fylld av jobb… Nästa vecka har barnen äntligen sportlov och då blir det lite lugnare :) Ska försöka ta oss iväg och åka lite slalom!

Måste iväg och kolla golv till köket, under nästa vecka. Jag vill helst ha ett svart golv. Just nu lutar det åt ett riktigt trägolv men inget är bestämt… Parkett är ett annat alternativ, linoleum ytterligare ett…

120220_2 trend_svart_2

Vad har du för golv i köket? Har du några tips?

Kram på er ♥

13 kommentarer:

 1. Vi har ett mörkgrått laminatgolv som ser ut som kakelplattor.. Hyfsat snyggt i vårt kök men blir fläckar direkt så jag hade gärna valt ngt annat..

  Du hittar säkert ngt snyggt, det svarta trägolvet var snyggt..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. I vårt förra hus hade vi ett svart/grått laminat som jag gillade. Det saknar jag nu, men när vi ska göra vårt kök så vill vi ha något golv som går åt det svarta hållet igen. Men förhoppningsvis inte laminat, det är så mycket hårdare och kallare. Men det har ju med pengar oxå att göra när det är renoveringsdags.
  hahha, i detta gamla köket ligger det ett björklaminat som jag avskyr som pesten. Mne jag tröstar mig med att det ska bort i sinom tid ;)

  kramkram

  SvaraRadera
 3. Jag har i nuläget en plastmatta i köket som jag faktiskt är riktigt nöjd med. Otroligt praktisk! Dock skulle jag om jag bytte golv lägga in ett Marmoleum Click. Skönt att gå på och lätt att hålla rent. Dessutom finns det i många kulörer bla. ljusgrått, mörkgrå och svart och i två olika storlekar.

  SvaraRadera
 4. Vi har ett mestadels svart golv Alloc Tile.
  Det är fusklinker i klickgolvsformat. Mycket snyggt och nästan lika tåligt :)

  SvaraRadera
 5. Vi ska ju starta köksrenoveringen om någon vecka och har valt Marmoleum Click. Supersnyggt och går att variera i det oändliga (nästan ;)
  Vi ska ha 90*90 rutor i ljusgrått och ljust,ljustgrått (finns inte vitt). Ska sen ha samma ut i hallen. Verkar vara ett tåligt golv som passar oss perfekt :)
  Lycka till i golvjakten!!

  SvaraRadera
 6. lånde några bilder från dig på mina "kakor" och visade på min blogg. hoppas det är ok! trevlig helg

  SvaraRadera
 7. jag tror det blir snyggt vilket som. Det finns ju fördelar med alla golv. Själv har vi klinker i svart från K-rauta!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 8. Vi har ett svart trägolv som jag bara älskar! snyggt som satan är det också..dyrt var det men det är helt klart värt pengarna!

  Kram¨
  Fina

  SvaraRadera
 9. Kul att vara i planeringsstadiet! Vi har ju öppen planlösning mellan kök och v-rum och har så haft i våra 2 tidigare lägenheter med, och i alla har vi haft genomgående parkett. Älskar detta mjuka sköna golv och har aldrig varit i närheten av att få det förstört av vare sig väta, fläckar eller tappade saker ;-) Kram Jenny

  SvaraRadera
 10. Jag tjuvläser alla dina kommentarer här ;) Vi måste ochkså uppdatera hlava köket....matsalsdelens träplanksgolv har ju precis blivit vitt, men i själva köksdelen har vi ett katastofalt klinkersgolv som går i en slags "aprikoshudfägad" nyans... gräsligt!

  Jag har funderat på ett sådant där gummigolv med runda pluppar/prickar på... eller svart klinkers.... eller grå ...eller...ja jagvet inte :)

  K R A M // t i n a

  SvaraRadera
 11. I vårt hus har vi klinkergolv i mörkt grått i köket!
  Det finns ju så mycket snyggt att välja på! Jag tror säkert att du hittar något riktigt bra...
  Kramen.

  SvaraRadera
 12. vi har ark parkett i köket...hade jag lagt golv idag hade jag INTE haft parkett vid själva laga-mat-delen...man spiller mycket mer än man tror och golvet är ju känsligt..och vatten som får ligga kvar på parkett blir INTE vackert...

  SvaraRadera
 13. Kul och vara i full fart och planera kök och allt möjligt kul! Vi har ekparkett och öppen planlösning nere och uppe har vi någon form av eklaminat. Jag hade jättegärna velat ha vitt golv uppe och det ville inte min man då, men nu är han inne på och måla golvet vitt i alla fall ....knäppisen där...varför inte lyssna på sin fru direkt?! Ha ha vet inte vad jag ska tipsa dig om för golv....men svart låter ju jättesnyggt!
  Kramis

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund