tisdag, december 13, 2011

Dukat.

Vad gillar ni den här kombinationen? :) Assietten är Lindbergs Colorado i färgen lime. Det var dock svårt att återge den i rätt nyans…

Besticken är från Gense.

IMG_5489IMG_5486IMG_5493IMG_5500IMG_5495

Det svarta porslinet kommer från Lagerhaus.

Tror det kan bli en riktigt snygg retro dukning till jul :)

Har du några bra dukningstips? Mottages gärna Ler

Kram Therese

5 kommentarer:

 1. Snyggt! Har själv besticken men har bara vita tallrikar. Nu ser jag hur snygga de är ihop med svarta tallrikar. Hm, kanske måste köpa hem ngr svarta;)

  SvaraRadera
 2. Åh vad fina =) Jag har klurat lite på dukning till julen och nyår =) jag tänker ha vanliga tidningspapper från tidningar ( svart vita ) som duk och på det lägga virkade dukar i olika storlekar i mitten. Där jag ska sätta lite ljus stakar. Blir vita tallrikar och ren glas och natur till det =) Vilka fina tallrikar =) Gillade de svarta och besticken Så snyggt =)

  SvaraRadera
 3. Väldigt snyggt! Jag har tänkt mig något liknande till jul!! Synd att vi inte har Lagerhaus i Gävle bara...!!

  SvaraRadera
 4. Just de besticken vill jag också ha! Snälla fru S, kan du svara på dessa frågor så vore jag väldigt tacksam. Vad ska man tänka på innan man startar en blogg? Hur kommer man igång?
  /Jenny

  SvaraRadera
 5. Åh vad fina!!! Jag är också ett retro-fan och gillar att duka udda, roligt och billigt! :) Jag har tre tips:

  Tips 1: Lagerhaus har ett retromönster på tabletter, kökshanddukar, servetter osv. Vit/svarta trianglar: mönstret heter Triangel helt enkelt. Tabletterna skulle göra sig fint under din tallrikskombo, på det köper du kökshanddukar, delar på mitten och vips har du tygservetter som matchar. Hur fint som helst!!!

  Tips 2: köp en fin rulle omslagspapper och lägg som löpare på bordet, helt plötsligt finns en uppsjö med billiga dukningsidéer. Lagerhaus och panduro har många väldigt fina papper! Jag har använt det både till barnkalas och firmafest :)

  Tips 3: vik pappersfåglar eller liknande i origami i en fin matchande eller avvikande färg.

  Lycka till och God Jul! Lägg gärna upp en bild med slutresultatet. /Kikki

  SvaraRadera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund