söndag, januari 27, 2013

Fettreducerad Sätterlund

I Rättvik finns en helmysig klinik som heter Rättviks laser- och hudvårdsklinik och de utför många olika typer av behandlingar. Det mesta utom kirurgi och till bra priser.

I lördags var fröken med om något spännande.. igen. Anna ringde mig och frågade om jag kunde vara modell under deras Öppet hus, då modellen som skulle vara med fått förhinder. Har varit med en gång tidigare också… Så jag åkte dit och blev väl omhändertagen.

_F6V6335

De håller till i riktigt fräscha lokaler, vid Koppjärk rehab och gym.

_F6V6347

De säljer även riktigt bra hudvårdsprodukter och make up. Har provat Neustrata hudvårdsserie och Exuviance foundation nu i två dagar men känner redan skillnad. Exuviance är lätt den bästa foundation jag har testat! Skönt att få professionell hjälp med vilka produkter som passar min hud bäst. Jag har alltid varit en riktig slarver när det kommer till hudvård…

_F6V6383_F6V6405_F6V6394_F6V6430

Vid båda modelltillfällena så har jag gjort en permanent fettreduceringsbehandling, Cool Contour. Där man med hjälp av kyla i en viss temp och en viss tid, får ca 20-25% av fettcellerna att avveckla sig själva, då fettcellerna inte klarar av kyla lika bra som andra celler. Det är en långsam process och tar upp till tre månader innan man ser resultat.

_F6V6433_F6V6399

Ni ser på bilden ovan hur munstycket med kylplattorna ser ut. Det aktuella området sugs upp så det blir vakuum och sedan kyls det ner. Det gör inte ont, du har inga restriktioner efteråt och du kan fortsätta vardagen precis som vanligt. Med den här behandlingen kan man ju komma åt exakt de områden som man är missnöjd med. Jag lovar att återkomma med en resultatsrapport. :)

Är du mer nyfiken på vad de har att erbjuda så kan du läsa mer här.

Kram så länge <3

2 kommentarer:

 1. Åh. Jag vill veto om det gjorde ont. Är såååå sugen på att prova detta. Gör det verkligen inte ont alls?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det gör inte alls ont. :)
   Man känner när det blir vaccum och en svag kyla men inget som gör ont på något sätt :)

   Radera

Jag vill gärna höra din åsikt - kommentarer mottages tacksamt ♥
Kram fröken Sätterlund